Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Άγγελοι

Οι Άγγελοι είναι ανώτερα φωτισμένα πλάσματα που είναι δίπλα μας από την στιγμή που ερχόμαστε στην ζωή, σκοπός τους είναι να μας προστατεύουν και να μας καθοδηγούν! Μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να τους ζητήσουμε την βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα μας, και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς γιατί όσο και να θέλουν να βοηθήσουν δεν θα μπορούν διότι μας έχει δοθεί η ελεύθερη βούληση!Πάντα μας αγαπούν και με προστατεύουν, ποτέ να μην το ξεχνάτε αυτό!

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε θα ήταν υπέροχο να μιλάτε με τον Άγγελο σας, αυτό θα σας βοηθήσει στο να να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε όσα νιώθετε και όσα θέλετε να κάνετε, καλά ή κακά, ο άγγελος σας δεν θα σας κρίνει, θα συνεχίσει να σας αγαπά όπως κάνει πάντα, θα συνεχίσει να σας προστατεύει, κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον, και κανείς δεν είναι πιο κακός από τον διπλανό μας! Ύστερα από την κουβέντα σας με το αγγελάκι σας μπορείτε άμα θέλετε να του ζητήσετε βοήθεια για όπιο θέμα σας προβληματίζει, θα μπορούσατε να ζητήσετε την βοήθεια του στην επίλυση αυτού του προβλήματος, να είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!


Πολλές φορές οι Άγγελοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με διάφορους τρόπους, κάποιες φορές τους αντιλαμβανόμαστε εύκολα και άλλες φορές θα πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος ώστε να γίνουμε δεκτικοί στα μηνύματα!

Τα μηνύματα που μπορεί να στείλουν είναι τα εξής: κάποιο μικρό πουλί που θα πετάξει από δίπλα σας ενώ την ίδια στιγμή εσείς θα σκέφτεστε κάτι σοβαρό που σας προβληματίζει, άλλες φορές θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μέσα από κάποιο τραγούδι που εκείνη την περίοδο μπορεί θα σας έχει καρφωθεί  στο κεφάλι, ή κάποιος γνωστός σας που θα τύχει αν πει κάτι και εκείνη την στιγμή να καταλάβετε πως αυτό που είπε ήταν η λύση στο πρόβλημά σας, κάποια ταμπέλα που θα δείτε στον δρόμο και θα σας ξεμπλοκάρει από κάποια απορία, από τυχαία σχόλια που ίσως ακούσετε, ακόμα και από τα όνειρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου