Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Ο Ήλιος στα ζώδια και μαγικές εργασίες

Όπως η θέση της Σελήνης σε κάθε ζώδιο έχει ιδιαίτερη σημασία για την μαγική μας εργασία ανάλογα ποιο ζώδιο διανύει, έτσι και ο Ήλιος ανάλογα με το ποιο ζώδιο βρίσκεται μπορεί να μας δώσει μεγάλη βοήθεια και να ενισχύσει την μαγική μας τελετή.

Ήλιος στον Κριό

(21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αποσκοπούν σε έριδες μεταξύ συντρόφων, προβλήματα σε συνεταιρισμούς ή γενικά σε συνεργασίες.

Ήλιος στον Ταύρο
(20 Απριλίου έως 20 Μαϊου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν την βελτίωση της επαγγελματικής μας θέσης, την οικονομική μας άνεση, καθώς επίσης τρυφερότητα και γονιμότητα.

Ήλιος στους Διδύμους

(21 Μαίου έως 20 Ιουνίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν επικοινωνία, γραπτά, ταξίδια, αλλά και δεσίματα μακράς διαρκείας.

Ήλιος στον Καρκίνο
(21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και για την εξάσκηση της μαντικής τέχνης.

Ήλιος στον Λέοντα

(23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν εξουσία, φήμη, ενίσχυση φιλικών δεσμών αλλά και απόκτηση χρημάτων.

Ήλιος στην Παρθένο

(23 Αυγούστου έως 21 Σεπτεμβρίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν προσλήψεις, υγεία, απόκτηση περιουσίας και εξασφάλιση θέσης στη ζωή.

Ήλιος στον Ζυγό

(22 Σεπτεμβρίου έως 21 Οκτωβρίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν απόδοση δικαιοσύνης, ένωση, υψηλή προστασία, ισορροπία και ερωτικό δέσιμο.

Ήλιος στο Σκορπιό

(22 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν κρυφές καταστάσεις, βίαιους ανταγωνισμούς και γενικά προβλήματα σε όλες τις σχέσεις.

Ήλιος στον Τοξότη

(21 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν ταξίδια, προσωπικές σχέσεις, αλλαγή τόπου διαμονής αλλά και ενίσχυση δεσμών.

Ήλιος στον Αιγόκερω

(21 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν, καριέρα, πολιτικά αξιώματα και τιμές.

Ήλιος στον Υδροχόο

(20 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν επιστήμες, ελευθερία, φιλία, εξαφάνιση ελαττωμάτων ή εθισμών και θεραπεία.

Ήλιος στους Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν τέχνη, τηλεπάθεια, όνειρα και θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου