Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Η σελήνη στα ζώδια και μαγικές εργασίες

Όλοι ξέρουμε την δύναμη και την ενέργεια που δίνει η Σελήνη περνώντας από κάθε ζώδιο. Αυτή την ενέργεια της, αν την εκμεταλλευθούμε σωστά, τότε θα έχουμε και το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιτυχία των μαγικών τελετών μας.

Σελήνη στον Κριό

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν απόκτηση εξουσίας, αναγέννηση, κυριαρχία και θεραπεία μόνο στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Σελήνη στον Ταύρο

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν αγάπη, χρήματα, κτήση και θεραπεία μόνο στο λαιμό.

Σελήνη στους Διδύμους

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν επικοινωνία, γραπτά, ταξίδια και θεραπεία μόνο στους ώμους, στα χέρια και στους πνεύμονες.

Σελήνη στον Καρκίνο
Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και θεραπεία μόνο στο στήθος και στο στομάχι.

Σελήνη στον Λέοντα

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν εξουσία, γονιμότητα και θεραπεία μόνο στην πλάτη, στην σπονδυλική στήλη και στην καρδιά.

Σελήνη στην Παρθένο

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν προσλήψεις, υγεία, δίαιτα και θεραπεία μόνο στα έντερα και στο νευρικό σύστημα.

Σελήνη στον Ζυγό

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν απόδοση δικαιοσύνης, ένωση, ισορροπία, τέχνη και θεραπεία μόνο στη μέση και τα νεφρά.

Σελήνη στο Σκορπιό

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν δύναμη, ψυχική ανάταση, σεξ και θεραπεία στα όργανα αναπαραγωγής.

Σελήνη στον Τοξότη

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν ταξίδια, σπορ, αλήθεια, άλογα και θεραπεία μόνο στο συκώτι και στους μηρούς.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν οργάνωση, φιλοδοξία, καριέρα, πολιτική και θεραπεία μόνο στα γόνατα, κόκαλα, δόντια και δέρμα.

Σελήνη στον Υδροχόο

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν επιστήμες, ελευθερία, φιλία, εξαφάνιση ελαττωμάτων ή εθισμών και θεραπεία μόνο στις γάμπες, αστράγαλοι και αίμα.

Σελήνη στους Ιχθύς

Είναι οι καλύτερες μέρες για μαγικές εργασίες που αφορούν μουσική, τέχνη, τηλεπάθεια, όνειρα και θεραπεία μόνο στις πατούσες και στους λεμφαδένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου