Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Απονομή δικαιοσύνης σε ένα δικαστικό ζήτημα

Από μια καινούρια τράπουλα Ταρώ τράβηξε την κάρτα της Δικαιοσύνης.
Άναψε ένα μπλε κερί και τοποθέτησε την κάρτα κάτω απ'το κερί. Η κάρτα να είναι όρθια και όχι ανεστραμμένη, επίσης να κοιτάζει προς τα πάνω.

Σε ένα λευκό ή πράσινο χαρτί γράψε το ονοματεπώνυμό σου και το όνομα της γέννας σου μαζί με τη διεύθυνση του σπιτιού σου και τοποθέτησέ το αριστερά απ'το κερί.
Γύρω απ'το κερί και το χαρτί, σε σχήμα κύκλου, τοποθέτησε 13 μικρά λευκά κεριά (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ρεσώ) που θα αντιπροσωπεύουν τις 13 σεληνιακούς κύκλους του χρόνου.

Προσευχήσου με δικά σου λόγια ζητώντας προστασία για σένα και την οικογένειά σου. Σε ένα άλλο χαρτί γράψε το νομικό ζήτημα που σε απασχολεί και την ευχή σου, ποια θα ήθελες δηλαδή να είναι η έκβασή του. Ράντισε το χαρτί με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και κάψτο στη φλόγα του μπλε κεριού.


Άσε τα κεριά να καούν τελείως. Τη στάχτη απ΄το χαρτί θα την σκορπίσεις στον αέρα λέγοντας Γένοιτο. Τα υπολείμματα των κεριών μαζί με το άλλο χαρτί και την κάρτα της Δικαιοσύνης, θα τα βάλεις σε ένα μπλε ύφασμα και θα το έχεις πάνω σου την ημέρα της δίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου