Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Κεριά Αδάμ και Εύα

Τα κεριά αυτά αντιπροσωπεύουν έναν άντρα (και ονομάζονται Αδάμ) ή μια γυναίκα (και ονομάζονται Εύα) και ανάλογα με το χρώμα χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για τον εαυτό μας ή για άλλο άτομο.

Στην πλάτη του κεριού χαράζουμε με το νύχι μας τα αρχικά (όνομα και επίθετο) του ατόμου ή τα δικά μας. Αλείφουμε το κερί με το κατάλληλο έλαιο και το ντύνουμε με την αντίστοιχη σκόνη για να γίνει πιο δυνατό.
Καλό είναι να βάλουμε το κερί πάνω σε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο και κάτω απ’το αλουμινόχαρτο τοποθετούμε μια φωτογραφία του ατόμου ή τη δική μας, με το πρόσωπο να «κοιτάζει» προς τα πάνω.
Για μεγαλύτερη ενίσχυση βάζουμε πάνω στο αλουμινόχαρτο μαζί με το κερί τρίχες απ’το άτομο ή κάποιο προσωπικό του αντικείμενο.
Τώρα μπορούμε να το ανάψουμε. λευκό: για να δώσουμε ευλογία ή θεραπεία σε κάποιον, για λύσιμο από μαγεία.
κόκκινο: για να προκαλέσουμε ερωτικά συναισθήματα, για δέσιμο, επαναφορά, φούντωμα του πάθους, ερωτικό δέσιμο και προσέλκυση αγάπης.
μωβ: για να υποτάξουμε κάποιον στη θέλησή μας, να κάμψουμε τις αντιστάσεις του και να μας κάνει τα χατήρια και τις επιθυμίες.
πορτοκαλί: για αλλαγή τύχης προς το καλύτερο, άνοιγμα δρόμου και επιτυχία σε όλους τους τομείς, για να «ανοίξουμε» το δρόμο ανάμεσα σε εμάς και στο άτομο που αντιπροσωπεύει το κερί.
μαύρο: για να προκαλέσουμε κακό σε κάποιον, για να διώξουμε απ’τη ζωή μας κάποιον που μας κάνει κακό ή μας συκοφαντεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου