Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Κεριά γάμου

Το κερί γάμου αναπαριστά ένα ζευγάρι και αποτελείται από δύο ομοιώματα –ένα αντρικό που είναι ο γαμπρός, και ένα γυναικείο που είναι η νύφη.
Στο πίσω μέρος των κεριών, στην πλάτη δηλαδή, χαράζουμε με το νύχι μας τα αρχικά του ονόματος και του επιθέτου που αντιστοιχεί στο καθένα: του άντρα στο αντρικό, της γυναίκας στο γυναικείο. Έπειτα το αλείφουμε με το κατάλληλο έλαιο και –προαιρετικά με την κατάλληλη σκόνη.

Βάζουμε το κερί πάνω σ’ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο και κάτω απ’το αλουμινόχαρτο τοποθετούμε μια φωτογραφία του ζευγαριού, με τα πρόσωπα να «κοιτάζουν» προς τα πάνω. Για μεγαλύτερη ενίσχυση βάζουμε πάνω στο αλουμινόχαρτο μαζί με το κερί τρίχες απ’το κάθε άτομο.

Τώρα μπορούμε να ανάψουμε τα κεριά.


●χρησιμοποιούμε λευκό κερί για να ευλογήσουμε μια σχέση ή έναν γάμο για να είναι αρμονικός με αγάπη και αρμονία, αλλά και για να λύσουμε ένα ζευγάρι από μάγεια που έχουν γίνει με σκοπό να χωρίσουν.

●χρησιμοποιούμε μαύρο κερί για να χωρίσουμε και να προκαλέσουμε προβλήματα σ’ένα παντρεμένο ζευγάρι.


●χρησιμοποιούμε κόκκινο κερί για να κάνουμε μια υπάρχουσα σχέση αρραβώνα ή γάμο, για να αναθερμάνουμε το πάθος ανάμεσα στο ζευγάρι και για να κρατήσουμε το σύντροφό μας πιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου