Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Κεριά δείπνου

Πρόκειται για τα απλά κεριά που χρησιμοποιούμε στις μαγικές μας εργασίες. Πάνω τους γράφουμε με το νύχι την επιθυμίας μας, έπειτα τα αλείφουμε με τα κατάλληλο έλαιο και την κατάλληλη σκόνη. Κάθε χρώμα έχει διαφορετική χρήση και σημασία.


Κόκκινο: το χρησιμοποιούμε για ερωτική έλξη, για ερωτικό φούντωμα και για επαναφορά.
Το κόκκινο είναι το χρώμα της δύναμης, του έρωτα και του πάθους και αφορά τα έντονα συναισθήματα.

Ροζ: ένα χρώμα χαμηλότερης δόνησης απ’το κόκκινο. Αντιπροσωπεύει πιο γλυκά και τρυφερά συναισθήματα, και γι’αυτό το λόγο το χρησιμοποιούμε για να προσελκύσουμε καινούριους φίλους, για να τα ξαναβρούμε με κάποιο πρόσωπο που έχουμε τσακωθεί, για να φέρουμε στη ζωή μας μια αληθινή αγάπη αλλά και για να σταθεροποιήσουμε μια ερωτική σχέση με αγάπη και αρμονία μεταξύ μας.

Πράσινο: για οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα οικονομικά, το πράσινο είναι το κατάλληλο χρώμα.
Χρησιμοποιείται για να προσελκύσει  πλούτο και αφθονία, για επαγγελματική άνοδο στην επιχείρηση, για να πάρουμε αύξηση ή προαγωγή, για να μας επιστρέψουν χρήματα που μας χρωστάνε, για να βρούμε δουλειά και για ένα πετυχημένο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Μωβ: ενισχύει τις ψυχικές δυνάμεις και τις μαντικές ικανότητες.
Είναι το κατάλληλο κερί για να καίμε όταν ρίχνουμε τα χαρτιά ή κάνουμε διαλογισμό.
Επίσης το μωβ είναι το χρώμα της υποταγής και χρησιμοποιείται σε κάθε είδους εργασία για υποταγή ατόμου στη θέλησή μας.

Μπλε: είναι το χρώμα της ηρεμίας και χρησιμοποιείται για να φέρει γαλήνη και αρμονία σε μια σχέση, ειδικά όταν έχει προηγηθεί καβγάς.
Επίσης είναι το χρώμα της ερωτικής πίστης: γράφουμε πάνω στο κερί το πλήρες όνομα του αγαπημένου μας, το αλείφουμε με λάδι ερωτικού δεσίματος και το καίμε για να μας είναι πιστός.

Πορτοκαλί: το χρώμα που αντιπροσωπεύει την τύχη, το καίμε για να ανοίξουμε την τύχη μας προς το καλύτερο και να εξαφανιστούν τα εμπόδια, για άνοιγμα δρόμου και για να έχουμε επιτυχία στον τομέα που θέλουμε.

Κίτρινο: το χρώμα του Ερμή και της επικοινωνίας.
Χρησιμοποιείται για να ενισχύει οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, για να σε πάρει κάποιος τηλέφωνο, για να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία, για να πάει καλά η δουλειά σου όταν έχει σχέση με το εμπόριο, την ομιλία ή τον γραπτό λόγο.

Λευκό: είναι το χρώμα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για κάθε περίπτωση όταν δεν έχουμε το κατάλληλο κερί.
Καίγεται για να φέρει ευλογία σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, για να ευλογήσουμε τη σχέση ή το γάμο μας αλλά και για να κάνουμε μια μακροχρόνια σχέση γάμο.  
Για προστασία απ'το κακό, λύσιμο, εξαγνισμό δικό μας και του σπιτιού ή του μαγαζίού μας.

Μαύρο: για λύσιμο μαγείας, για να παγώσουμε κάποιον και να σταματήσει να μας κάνει κακό, για να προκαλέσουμε κακό σε κάποιον, για να χωρίσουμε ένα ζευγάρι, για να αντιστρέψουμε τα μάγια που μας κάνανε και να στείλουμε το κακό στον αποστολέα του.

Γκρι: έχει την ιδιότητα να καταστρέφει την αρνητική ενέργεια και τη μετατρέπει σε ουδέτερη, καθώς χρωματικά βρίσκεται ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο.
Χρησιμοποιείται κυρίως για να σταματήσουμε το κουτσομπολιό και γενικά για να εξουδετερώσουμε μια αρνητική κατάσταση και την επίδρασή της στη ζωή μας.

Χρυσό: το χρώμα του Ήλιου. Καίγεται για να φέρει τύχη, λάμψη και επιτυχία στο ζήτημα που θα μελετήσουμε, αλλά και για πλούτο, χρήματα, αφθονία, καλοτυχία και ευημερία.

Ασημί: το χρώμα της Σελήνης. Καίγεται για να διεγείρει το συναίσθημα και τον ψυχισμό κάποιου.
Χρησιμοποιείται για ψυχικές δυνάμεις, μαντεία και διαλογισμό (για το σκοπό αυτό αντικαθιστά το μωβ αλλά και το ενισχύει).
Φέρνει νίκη και επιτυχία στις υποθέσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου