Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Προστασία από αρνητική ενέργεια ή μάγια

Αν πιστεύετε πως κάποιος έχει ήδη εξαπολύσει την αρνητική του ενέργεια πάνω σας ή σας έχει κάνει μάγια είτε απλά θέλετε να ξορκίσετε την αρνητικότητα από κάποιο χώρο, σας παραθέτω έναν τελευταίο αποτελεσματικό τρόπο να εξαγνίσετε το χώρο σας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:
●ένα σκουρόχρωμο δοχείο (όχι πλαστικό)
●μαύρο κερί
●θαλασσινό νερό
Σε χάση σελήνης. Παίρνετε το κερί και το ανάβετε. Το στερεώνετε στο κέντρο του δοχείου με λίγες σταγόνες από το κερί που λιώνει. Έπειτα οραματίζεστε για πέντε λεπτά ότι η φλόγα είναι το κακό που σας έχουν στείλει.Ύστερα ρίχνετε θαλασσινό νερό στο δοχείο μέχρι να φτάσει στη μέση του προσέχοντας να μη σβήσετε το κερί. Διαλογίζεστε ξανά ότι η φλόγα είναι η αρνητική ενέργεια.Τέλος αφήνετε το κερί να σβήσει καθώς λιώνει μέχρι το ύψος του νερού σε κάποιο μέρος όπου να μην έχετε οπτική επαφή. Μαζί με τη φλόγα που σβήνει, εξορκίζεται και η κακή ενέργεια. Τέλος ρίχνετε το νερό στη γη και σκάβετε λάκκο όπου θάβετε το κερί.

Για μεγαλύτερη δύναμη ντύστε το κερί με έλαιο και σκόνη λυσίματος.

Αντί για απλό θαλασσινό νερό μαζέψτε νερό από 40 κύματα.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, μπορώ να χρησιμοποιήσω νερό με χοντρο αλάτι αντί για θαλασσινό νερό; Επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορώ να ρίξω το νερό στην αυλή μου (όπως και το κερί) ή είναι καλύτερα εντελώς έξω από το χώρο μου;
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αλλάζουμε τα υλικά, χρειάζεται θαλασσινό νερό. Μπορείς να το ρίξεις και στην αυλή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή