Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Προβλέψεις χαρτομαντείας


Πολλοί από εσάς με ρωτάτε ποια τράπουλα χρησιμοποιώ για τη χαρτομαντεία.

Χρησιμοποιώ και ξεκινάω πάντα μια συνεδρία με την γνωστή σε όλους Απλή τράπουλα με τα 52 φύλλα. Αυτή είναι όπως συνηθίζω να λέω η πιο "γειωμένη" τράπουλα, επειδή δείχνει βασικά στοιχεία της ζωής του ενδιαφερόμενου. Άτομα που εμπλέκονται στη ζωή μας και παίζουν βασικό ρόλο, καταστάσεις και εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την εργασία και τη σχέση ή το γάμο. Η απλή τράπουλα είναι "άμεση" και δείχνει γεγονότα που πρόκειται να συμβούν έως και σε 6 μήνες, και σε λίγες περιπτώσεις έως ένα χρόνο.

Την Σφίγγα για συγκεκριμένα ερωτήματα, για να δούμε πως θα εξελιχθεί μια κατάσταση.
Την Χαλ όταν θέλουμε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν ζώδια, αρχικά ονομάτων και χρονικές περιόδους.
Τη Deste μόνο για ερωτικά ζητήματα.

Για μεγαλύτερη εστίαση πάνω σε κάποιο θέμα ή ερώτηση χρησιμοποιώ την τράπουλα Ταρώ, η οποία πάει λίγο πιο βαθιά. Δείχνει όχι μόνο την εξέλιξη μιας κατάστασης αλλά και με ποιον τρόπο μπορεί η δική μας συμπεριφορά να επηρεάσει ή να ανατρέψει το αποτέλεσμα, ψυχολογικά αίτια πίσω από κάθε συμπεριφορά αλλά και εσωτερικές συγκρούσεις ή διεργασίες που βιώνει κάποιος αυτήν την περίοδο. Ανάλογα με το πόσο βαθιά θέλει να ψάξει ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να δει ακόμα και για καρμικές σχέσεις.

Η πρόβλεψη μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά (πάντα κατόπιν ραντεβού) με διάρκεια έως και 2 ώρες, και κόστος 30 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση σας προτρέπω πάντα να έχετε χαρτί και στυλό να σημειώνετε, για να μην τα ξεχάσετε μετά.

Για τις προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο angelsmoonlight90@gmail.com και στο 6938830401.

Με αγάπη,
Mary Rose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου