Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Οι Άρχοντες του Κάρμα

Υπάρχει μια διαδικασία για αυτούς που αντιμετωπίζουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα, για παράδειγμα τα ίδια ερωτικά προβλήματα, τα ίδια οικονομικά, και ούτω καθεξής.
Γράφοντας ένα γράμμα στις Δυνάμεις του Κάρμα ζητώντας να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ορισμένα θέματα γρηγορότερα και πιο ομαλά, οι Δυνάμεις μας ανοίγουν ορισμένους δρόμους και μας βοηθούν να βρούμε κάποιες λύσεις.

Οι Άρχοντες του Κάρμα είναι στην ουσία όλοι οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι.

Αντιγράψτε το παρακάτω γράμμα, χειρόγραφο η δακτυλογραφημένο σε χαρτί, προσθέτοντας τα θέματα στα οποία θέλετε βοήθεια. Μην ξεχάσετε να γράψετε στο τέλος το πλήρες όνομα σας και να υπογράψετε.

Διαβάζουμε το γραμμα 3 νύχτες, την ίδια ώρα. Την τρίτη νύχτα καίμε το γράμμα και ευχαριστούμε τις Δυνάμεις.


Χρειάζεται προσοχή όμως για να προσέξουμε τι θέμα βάζουμε, για παράδειγμα όχι "βοηθήστε με να βρω σύντροφο" αλλά "βοηθήστε με να ξεπεράσω την ανασφάλειά μου στις σχέσεις" ή κάτι αντίστοιχο.

Με οραματισμό, ότι δηλαδή την ώρα που διαβάζετε το γράμμα οι Δυνάμεις ΟΝΤΩΣ σας ακούνε, πιστεύω πως θα δείτε τουλάχιστον ένα από τα θέματα να λύνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!


Μπορείτε να προσθέσετε όσα θέματα θέλετε, δεν υπάρχει περιορισμός αρκεί να έχετε την πίστη ότι μπορείτε να τα δουλέψετε ταυτόχρονα.


Αγαπημένοι Άρχοντες του Κάρμα,


Εσάς αγαπημένοι μου, που γνωρίζετε το πεπρωμένο μου πολύ περισσότερο από εμένα, τώρα καλώ να επιθεωρήσετε το ζήτημά μου. Σας ζητώ να εξετάσετε τα καρμικά μου αρχεία, μαζί και τις περασμένες ζωές μου. Ερευνήστε τους τομείς που αναφέρονται εδώ, που με κρατάνε δέσμιο και περιορισμένο. Βοηθήστε με να υπερπηδήσω την μακρά οδό για χάρη της σύντομης.


Βοηθήστε με να επαναπροσδιορίσω τα βήματά μου, την ενέργειά μου στη ζωή, έτσι ώστε να μπορέσω άμεσα και γρήγορα να καταφέρω την πιο κατάλληλη χρήση των ενεργειών μου, την πιο ισχυρή χρήση του χρόνου μου και της συνείδησής μου. Σας ζητώ να μου προσφέρετε τα θαύματα που μπορούν να μου δοθούν και να επαναρρυθμίσετε τα καρμικά μου πρότυπα. Με αφοσίωση θα ακολουθήσω το πρόγραμμα όπως θα μου παρουσιαστεί και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.


Στείλτε τους συμβούλους και τους απεσταλμένους σας να έρθουν και να εργαστούν μαζί μου όλες τις ώρες, ημέρα και νύχτα, εκείνους που θα με βοηθήσουν να συμφιλιωθώ με το δικό μου θεϊκό πλάνο. Γνωρίζω πως για να ζήσω σε αρμονία με το θεϊκό μου σχέδιο, θα πρέπει να ζω χαρούμενος και πλήρης χρησιμοποιώντας τα μοναδικά μου χαρίσματα και ταλέντα για να υπηρετήσω την ανθρωπότητα και τη μεγάλη δόξα του θεού.


Σας ζητώ αυτό να γίνει για μένα άμεσα και να μου δοθούν όσο πιο σύντομα γίνεται τα σημάδια για το τι πρέπει να κάνω. Στείλτε τους συμβούλους και τους απεσταλμένους σας να με πάνε εκεί ακριβώς που πρέπει να πάω, ώστε όλα τα πράγματα να λειτουργήσουν με ταχύτητα, όχι μόνο η αποκάλυψή μου και η αυτογνωσία μου, αλλά και ό,τι έχει σχέση με ολόκληρο τον πλανήτη.


Παρακαλώ εξετάστε την περίπτωσή μου, όπου εμφανίζονται τα εξής ζητήματα:

(εδώ αναφέρετε τα θέματα που σας απασχολούν, από κάτω βάζετε το όνομά σας και την υπογραφή σας)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ


1. Διαβάζετε ΜΟΝΟ 1 φορά το βράδυ και ΜΟΝΟ την συγκεκριμένη ώρα που θα αποφασισετε ότι μπορειτε να την διαβασετε. Για 3 συνεχομενα βράδια.


2. Δεν μπορείς να ζητήσεις χρήματα αλλά μπορείς να ζητήσεις να λύσεις το πρόβλημα που έχεις με τα χρήματα. Αυτοί θα βρουν τον τρόπο και καμιά φορά δεν είναι αυτό που έχεις στο νου.


3. Καλο θα ηταν να μην το επαναλάβετε με το ιδιο θεμα και γενικα αφου κανετε την αιτηση σας να το ξεχασετε και να συνεχισετε με οτι εχετε να κανετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου