Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Ενδείξεις μαγείας στην τράπουλα Ταρώ

Ένας πολύ απλός αλλά έγκυρος τρόπος για να δούμε αν έχουμε μαγεία είναι η τράπουλα Ταρώ. Χρειαζόμαστε και τη Μεγάλη και τη Μικρή Αρκάνα. Ανακατεύουμε ενώ μελετάμε το ερώτημα (εγώ ο τάδε γέννα της τάδε θέλω να δω αν έχω πάνω μου μαγεία ή κατάρα) κόβουμε μια φορά με το αριστερό χέρι και απλώνουμε 5 κάρτες.
Αυτό το κάνουμε μόνο αν υποψιαζόμαστε και υπάρχουν κάποια σημάδια, όχι από περιέργεια ή για πλάκα. Αντιμετωπίζουμε την τράπουλα με σεβασμό για να μας σεβαστεί και αυτή με τη σειρά της και να μας δώσει μια σοβαρή απάντηση.

Παρακάτω αναφέρω τα πιο σημαντικά χαρτιά ως ενδείξεις μαγείας.
Ο Πύργος: Σημάδι καταστροφικής μαγείας. Στόχος είναι να καταστραφεί και να ακυρωθεί κάθε καλό στη ζωή σου, κάθε σου επίτευγμα. Για ένα παντρεμένο ζευγάρι σημαίνει ότι κάποιος επιτίθεται στο γάμο τους και στη ζωή που έχουν φτιάξει από κοινού. Η κατάρα έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και ξαφνικά όλα διαλύονται. Κεραυνός εν αιθρία. Νιώθεις σα να πέρασε απ' τη ζωή σου ανεμοστρόβιλος.

10 Ξιφών: Το χαρτί της προδοσίας και του πισώπλατου μαχαιρώματος. Ένα κοντινό σου άτομο, σου κάνει μάγια. Θα σε χτυπήσει εντελώς αναπάντεχα, περιμένοντας τη στιγμή που θα είσαι ευάλωτος.
Πρόσεξε πως το χαρτί απεικονίζει 10 ξίφη να είναι καρφωμένα στην πλάτη του ατόμου: μιλάει επίσης για μάγια που γίνονται με καρφίτσες, όπως ομοιώματα και κούκλες.

5 Ξιφών: Συνήθως πρόκειται για μια κατάρα που έχει σκοπό να προκαλέσει σύγχυση και αναταραχή στη ζωή σου. Δημιουργεί συγκρούσεις και εχθρότητα ανάμεσα σε σένα και κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Μάλιστα το άτομο που έκανε τα μάγια, ευχαριστιέται ιδιαίτερα να σε βλέπει να υποφέρεις.

8 Ξιφών: Εδώ απεικονίζεται μια γυναίκα δεμένη από παντού. Σημάδι δεσίματος. Σκοπός αυτής της μαγείας είναι να σε κρατήσουν δεμένο σε μια κατάσταση ώστε να σε χειραγωγούν. Μπορεί να αφορά ερωτικό δέσιμο, σεξουαλικό δέσιμο, πάγωμα εχθρού ή υποταγή. Το ενδιαφέρον είναι ότι το θύμα συχνά δεν αντιλαμβάνεται αυτού του είδους τη μαγεία, παρά μόνο εάν περάσει πολύς, πολύς καιρός.

Ο Διάβολος: Το κατεξοχήν χαρτί της μαγείας. Συμβολίζει ιδιαίτερα τη μαύρη μαγεία, επικλήσεις σε πνεύματα και δε συμμαζεύεται. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ σκοτεινό, δυνατό και επικίνδυνο μάγο. Είναι πιθανό το θύμα να νιώθει μέσα στο σπίτι του την παρουσία οντοτήτων.

5 Κούπα: Η μαγεία που τα βέλη της βρίσκουν στόχο το μυαλό και την καρδιά. Σκοπός είναι το θύμα να υποφέρει συναισθηματικά βιώνοντας κατάθλιψη, ένα χωρισμό ή απομάκρυνση από φίλους και οικογένεια. Μπορεί η μαγεία να προέρχεται από άτομο που έχει πληγωθεί από εμάς και θέλει να μας προκαλέσει τον ίδιο πόνο.

8 Κούπα: Ο στόχος εδώ είναι το ίδιο το θύμα να απομακρυνθεί από αγαπημένα του πρόσωπα. Η απομάκρυνση γίνεται σταδιακά, χωρίς καβγάδες και φασαρίες, αλλά και χωρίς κανένα λόγο και αιτία. Στο τέλος ούτε ο ίδιος δεν θα γνωρίζει γιατί έφυγε.
Αφορά επίσης μαγεία που έχει σκοπό να διώξει κάποιον από το σπίτι του ή το μέρος που ζει (απομάκρυνση εχθρού).

Η Ιέρεια: συμβολίζει τη γυναίκα πλανεύτρα, και κυρίως αφορά την ερωτική μαγεία. Αν είσαι άντρας μπορεί να δείχνει ότι η αγαπημένη σου, σου κάνει μάγια. Αν είσαι γυναίκα, σε προειδοποιεί για αντίζηλο στο περιβάλλον του αγαπημένου σου, η οποία κινείται ύπουλα. Εάν δεν δράσεις άμεσα τότε αυτός θα βρεθεί στην αγκαλιά της χωρίς να το καταλάβεις.
Επίσης η Ιέρεια συμβολίζει κρυφά γεγονότα που συμβαίνουν κάτω απ' τη μύτη μας: μπορεί λοιπόν να μας έχουν ποτίσει, ταίσει ή ρίξει κάτι να πατήσουμε, χωρίς να το αντιληφθούμε.

Σελήνη: εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο ιδιαίτερα διαισθητικό, που ασχολείται με τη μεταφυσική, την αστρολογία και άλλους τομείς σε γενικότερο πλαίσιο. Μπορεί να ανήκει σε ζώδιο του νερού. Δεν είναι απαραίτητο ότι αυτό το άτομο μας κάνει μάγια. Αυτό θα το αποφασίσουμε ανάλογα με το συνδυασμό.
Με άλλα άσχημα χαρτιά, δείχνει μαγεία και εξαπάτηση που προέρχεται κυρίως από γυναίκες. Οπότε φίλες μου προσοχή στις κολλητές σας, στην πεθερά σας, στην πρώην του αγαπημένου σας.

9 Ξιφών: τα προχωρημένα σημάδια -συμπτώματα της μαγείας εμφανίζονται εδώ. Δυσκολία στον ύπνο, εφιάλτες, ανεξήγητο άγχος, πνευματική κούραση, αδυναμία συγκέντρωσης, νυχτερινές επιθέσεις από οντότητες, είναι μόνο μερικά από αυτά.
Επειδή αυτό το χαρτί σχετίζεται έντονα με τη νοητική δραστηριότητα, συχνά δείχνει κάποιον που μας κάνει υποβολές.

Bonus κάρτα: Βασίλισσα Ράβδων: παρατηρήστε στην απεικόνιση τη μαύρη γάτα στα πόδια της Βασίλισσας. Η γάτα, σύμβολο της μαγείας ήδη από το Μεσαίωνα, συμβολίζει τη γυναίκα μάγισσα. Προσοχή, μπορεί να δείχνει ότι κάποια απλώς ασχολείται με τη μεταφυσική (όπως και η Σελήνη) και όχι απαραίτητα ότι μας κάνει μάγια (εκτός αν πέσει ανάποδα).

Μερικά παραδείγματα

-Το 8 ξιφών (δέσιμο) μαζί με τον Άσσο ράβδων (σύμβολο του φαλλού και του σεξ): σεξουαλικό δέσιμο.
-Ο Πύργος (καταστροφή) μαζί με το Αστέρι (ελπίδα, νεότητα): να χάσεις κάθε ελπίδα και αισιοδοξία, ή να μην χαρείς τα νιάτα σου.

Όταν κάνετε ένα τέτοιο ρίξιμο να είστε προσεκτικοί στην ερμηνεία και να μην παρασύρεστε από χαρά όταν πέφτουν καλά φύλλα μαζί, γιατί η ερμηνεία είναι διαφορετική.
Για παράδειγμα αν στο συνδυασμό εμφανιστεί ο Κόσμος (επιτυχία, ολοκλήρωση ενός κύκλου) παρόλο που είναι θετικό χαρτί, σημαίνει ότι τα μάγια θα πετύχουν και θα εκπληρώσουν το σκοπό τους.
Αν πέσει το 10 Κούπα (γάμος, παιδιά, οικογένεια) σημαίνει ότι η σχέση/ο γάμος σας είναι στο στόχαστρο, ίσως σκοπός είναι να μην παντρευτείτε ποτέ, ακόμα δείχνει ότι αυτός που κάνει τα μάγια μπορεί να είναι συγγενικό πρόσωπο.

Εάν στο άπλωμα πέσει η Εγκράτεια, σημαίνει άνωθεν προστασία. Το χαρτί αυτό απεικονίζει έναν άγγελο και δείχνει, εν προκειμένω, το φύλακα άγγελό μας. Στην περίπτωση αυτή μη φοβάστε τίποτα.
Διαφορετικά, ξεκινήστε άμεσα ένα λύσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου