Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Επιθετική μαγεία VS μαύρη μαγεία

Επιθετική μαγεία και μαύρη μαγεία. Δύο ενέργειες πολύ κοντά η μία στην άλλη, με τη διαχωριστική γραμμή να είναι εξαιρετικά λεπτή.

Πολλές φορές μια πράξη επιθετικής μαγείας είναι δικαιολογημένη. Αυτό που λέμε, απόδοση δικαιοσύνης, ενάντια σε ένα πολύ μεγάλο κακό (βιασμός, φόνος αγαπημένου, απαγωγή, διάλυση γάμου κλπ.)

Όταν ασκούμε τέτοιου είδους επιθετική μαγεία, ευχόμαστε ο παραλήπτης να υποφέρει τόσο όσο εμείς, να πάθει ακριβώς αυτό που πάθαμε εμείς. Τίποτα περισσότερο.
Μερικές περιπτώσεις όπου θεωρώ ότι η επιθετική μαγεία είναι δικαιολογημένη:

-Αν μας έχουν ασκήσει ή μας έχουν απειλήσει με σωματική βία
-Αν κάποιος επεμβαίνει με ύπουλο τρόπο ώστε να χάσουμε τη δουλειά μας
-Αν έχουν προκαλέσει ζημιά στην περιουσία μας
-Αν μας έχουν αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό
-Αν ένα τρίτο άτομο επεμβαίνει στη σχέση ή το γάμο μας για να προκαλέσει χωρισμό
-Αν κάποιος προσπαθεί να μας διώξει από το σπίτι μας ή το μέρος που μένουμε
-Αν κάποιος μας ασκεί επαναλαμβανόμενη ψυχολογική βία, εκφοβισμό, μας απειλεί ή διαδίδει ψέμματα και φήμες που σπιλώνουν την υπόληψή μας

Για να το θέσω απλά, αν κάποιος μπλέκεται με πολύ άσχημο τρόπο στη ζωή μας ή τη ζωή των αγαπημένων μας, αδικαιολόγητα, φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και μας έχει φτάσει στο αμήν, πολύ απλά πρέπει να τιμωρηθεί και να μπει στη θέση του.

Από την άλλη, αδικαιολόγητη χρήση επιθετικής μαγείας έχουμε όταν ο παραλήπτης είναι κάποιος που δεν μας έχει πειράξει. Αυτό λέγεται μαύρη μαγεία.

Αδικαιολόγητη χρήση μαγείας είναι και η περίπτωση όταν θέλω να χωρίσω τον πρώην μου από τη σχέση του, επειδή αυτή μπήκε στη μέση και μας χώρισε, ενώ εγώ είμαι σε άλλη σχέση και έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν πληγωμένο εγωισμό.

Αυτοί που εξασκούν μαύρη μαγεία πρέπει να ανησυχούν, γιατί όλο αυτό θα γυρίσει πίσω τους με το χειρότερο τρόπο. Αυτό ισχύει ειδικά στην περίπτωση που είναι άπειροι. Οι έμπειροι μάγοι έχουν ασπίδες προστασίας για να μην τους γυρίζουν πίσω τα άδικα μάγια (έτσι νομίζουν) όμως η Συμπαντική Ενέργεια είναι πάνω από όλους και απ' όλα.

Ο Νόμος των Τριών

Σύμφωνα με το Νόμο αυτό: Ό,τι δίνεις, καλό ή κακό, θα επιστραφεί πάνω σου τρεις φορές πιο δυνατό.

Αυτό το πράγμα δεν ισχύει. Συγγνώμη που σας το χαλάω.
Πουθενά στη φύση και στη Φυσική δεν υπάρχει νόμος που να αποδεικνύει ότι μία δράση ισούται με αντίδραση τρεις φορές μεγαλύτερη σε μέγεθος. Πουθενά.
Αν χτυπήσετε το χέρι σας στον τοίχο με δύναμη που ισούται με πίεση 3 κιλών, το χέρι σας θα πονέσει και θα νιώσει την πίεση 3 κιλών, όχι 9 κιλών.
Το ίδιο ισχύει και στη Μαγεία. Υπάρχει δράση και αντίδραση.

Έστω ότι ένας συνάδελφος στήνει μια πλεκτάνη εις βάρος μου και με διώχνει από τη δουλειά.
Αυτό λέγεται δράση.
Μετά εγώ κάνω ένα επιθετικό ξόρκι για να απολυθεί και αυτός απ' τη δουλειά. Όχι να πάθει τα μύρια όσα, επειδή έχω τα νεύρα μου, ούτε να χωρίσει ούτε τίποτα. Μόνο να πάθει ακριβώς αυτό που μου έκανε, να απολυθεί από τη δουλειά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Αυτό λέγεται αντίδραση
Η ισορροπία έχει αποκατασταθεί.

Φυσικά, μετά από κάθε επιθετική εργασία (δικαιολογημένη ή μη) είναι απαραίτητος ο εξαγνισμός για να απομακρύνουμε όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια από πάνω μας.

Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις επί του θέματος και δε σημαίνει ότι πρέπει να τις αποδεχτείτε. Πρέπει όμως να υπάρχει πάντοτε τροφή για σκέψη.
Γιατί δε γίνεται ένα άτομο να έχει πάνω του κάθε λογής μαγεία, να του έχουν καταστρέψει τη ζωή και παρόλα αυτά να μην θέλει να κάνει αντιστροφή μαγείας, ούτε λύσιμο, επειδή φοβάται το Νόμο των Τριών, και να βουλιάζει έτσι στη δυστυχία του. Αυτό είναι παράλογο.
Εύχομαι η ζωή σας να είναι ήρεμη και γαλήνια, και να μην χρειαστεί ποτέ να προβείτε σε τέτοιου είδους εργασίες.

1 σχόλιο:

  1. Χρήσιμο και πολύ επιβοηθητικό για τη διάκριση και την αποκατάσταση του αισθήματος της δικαιοσύνης.
    Ευχαριστώ, Mary Rose.

    ΑπάντησηΔιαγραφή