Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Τρόπος ριξίματος με τη Χαλ για σύντομες ερωτήσεις

Παρακάτω θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό άπλωμα με τη Χαλ, για να απαντήσουμε σε μια συγκεκριμένη ερώτηση. Η ερώτηση μπορεί να είναι του τύπου ναι ή όχι, αλλά και πως θα εξελιχθεί μια συγκεκριμένη κατάσταση.
Ανακατεύουμε καλά την τράπουλα δεξιόστροφα (με φορά σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού) και κόβουμε μια φορά με το αριστερό μας χέρι. Απλώνουμε πέντε κάρτες στη σειρά.

1---2---3---4---5

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο που μας δίνει την απάντηση. Ερμηνεύουμε τα χαρτιά με την σειρά, σα να πλάθουμε δηλαδή μια ιστορία, από το 1 έως το 5. 
Μετά ερμηνεύουμε συνδυαστικά, δηλαδή το 1 με το 2, το 4 με το 5, το 2 με το 3 και το 4 (ο πυρήνας).
Η κάρτα 3 ως κεντρική μας δίνει την πιο σημαντική πληροφορία. Επίσης ερμηνεύουμε το 1 σε συνδυασμό με το 5, και το 2 σε συνδυασμό με το 4 [αυτή η μέθοδος ερμηνείας λέγεται mirroring -αντικατοπτρισμός- και είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται με τη Lenormand].

Μπορούμε λοιπόν είτε να το αφήσουμε ως εδώ, είτε να το πάμε λίγο παραπέρα στην ερμηνεία, αν θέλουμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες. Σε αυτήν την περίπτωση συνεχίζουμε το άπλωμα ως εξής:

1---2---3---4---5
--6-----8-----7---
--9----11----10--
-12----14---13---

Τα φύλλα 6, 9 και 12 είναι επεξήγηση στην δυάδα 1-2.
Τα φύλλα 8, 11 και 14 είναι επεξήγηση του κεντρικού φύλλου 3.
Τα φύλλα 7, 10 και 13 είναι επεξήγηση στην δυάδα 4-5.
Όλα τα χαρτιά ερμηνεύονται μεταξύ τους οριζόντια αλλά και κάθετα.
Εάν έχουμε απορίες στο δεύτερο στάδιο για κάποιο από τα φύλλα που ρίξαμε (από το 6 έως το 13) ρίχνουμε από δύο διευκρινιστικά.

Παράδειγμα ερμηνείας: η Α. γνώρισε πρόσφατα τον Π., έγινε κάτι μεταξύ τους αλλά δεν προχώρησε. Η Α. τον έκοψε απότομα επειδή δεν ήταν σίγουρη για τις προθέσεις του. Ρωτάει αν εκείνος θα προσπαθήσει να έρθει ξανά σε επαφή μαζί της.Προφανώς και είχε δίκιο που αμφέβαλλε, γιατί η πρώτη κάρτα που βγήκε είναι το φίδι. Είναι άτομο ύπουλο, χειριστικό, δεν είναι ξεκάθαρος, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του (η Α. μου επιβεβαίωσε ότι από την πρώτη τους συνάντηση ήταν αρκετά πιεστικός και ήθελε οπωσδήποτε να περάσει το δικό του). Η επόμενη κάρτα συμβολίζει τη δουλειά (τον γνώρισε στη δουλειά της, εργάζεται σε εστιατόριο). Η πυραμίδα, δείχνει μια τάση για χαλάρωση και ξεκούραση. Είναι ουδέτερη κάρτα που δεν δείχνει κάποια δράση. Προφανώς ο Π. θέλει να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί, ίσως πάει κάπου για διακοπές, να ξανασκεφτεί (ή και να μην σκέφτεται καθόλου) την κατάσταση.
Γενικά θέλει να περάσει καλά και όχι να ζοριστεί πάλι. Προς το παρόν λοιπόν, δεν θα κάνει κάποια κίνηση. Αφού τελειώσει αυτή η φάση και ανασυνταχθεί ο Π, κάτι θα ξεκινήσει μεταξύ τους, το οποίο θα το επιδιώξει ο ίδιος είτε θα είναι σε βραδινή ώρα (Αυγερινός).

Ερμηνεία των συνδυασμών.
Φίδι + Διαβήτης: άτομο που "εργάζεται" με ύπουλο τρόπο. Άτομο που κινείται ύπουλα μέσα στο χώρο εργασίας της (η Α. μου είπε ότι εκείνος έπεισε το αφεντικό της να την αφήσει να σχολάσει 4 ώρες νωρίτερα, για να έχει χρόνο να βγει μαζί του. Ενδεχομένως να εξαγόρασε αυτόν τον χρόνο!)
Αρχή + Αυγερινός: το νέο ξεκίνημα που θα επιδιώξει εκείνος.
Διαβήτης + Πυραμίδα + Αρχή: αφορά ένα νέο ξεκίνημα που απασχολεί τον Π. αυτήν την περίοδο, είτε στο σπίτι του, είτε στη δουλειά του (η κοπέλα αργότερα έμαθε ότι αυτός άνοιξε κατάστημα).
Φίδι + Αυγερινός: επιμένω ότι το άτομο αυτό είναι αναξιόπιστο.
Διαβήτης + Αρχή: είναι πιθανό να επιχειρήσει να την ξανά πλησιάσει μέσα στη δουλειά της.

Πάμε να δούμε τώρα τις διευκρινήσεις.
Η Α. η οποία είναι κάτω των 40 ετών και ανοιχτόχρωμη (η φιγούρα της έπεσε ακριβώς) εργάζεται σε χώρο που έχει να κάνει με την διασκέδαση και τη μουσική (Λύρα) όπου και γνώρισε τον Π. (Φίδι). Το μέλλον της σε αυτή τη δουλειά προβλέπεται λαμπρό (Κερί).

Ο Π. είναι μικρός σκουρόχρωμος (η δεύτερη φιγούρα που έπεσε) και στο ζώδιο είναι Αιγόκερως (μπίνγκο!) Φαίνεται ότι τον απασχολεί η σκέψη ενός ανοιχτόχρωμου άντρα (πάνω απ'το κεφάλι του πέφτει άλλη φιγούρα). Θα δούμε μετά ποιος είναι αυτός ο άντρας.

Ο Π. στο μέλλον θα θελήσει να κάνει σχέση μαζί της (Στέφανα) η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή (Σελήνη). Η Α. είναι ήδη σε άλλη σχέση και ο Π. το γνωρίζει. Πάνω σε αυτά έπεσε ο Καρκίνος. Ο σύντροφος της Α. δεν είναι Καρκίνος στο ζώδιο. Ενδεχομένως ο Π. παίζει και με άλλη που είναι Καρκίνος (η κοπέλα μου είπε ότι ο Π. πρόσφατα χώρισε με μία που είχε σχέση -μπορεί να είναι αυτή εδώ). Ή μπορεί ο Καρκίνος να δείχνει την περίοδο (Ιούλιος) που θα γίνει το νέο ξεκίνημα. Θα δούμε τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό.

Λύρα + μικρός ξανθός + Στέφανα: ανάμεσα στην Α. και την επικείμενη σχέση της με τον Π. πέφτει αυτός ο άντρας. Είναι η σχέση της. Εκείνος είναι ανοιχτόχρωμος, άνω των 40, επομένως η φιγούρα του έπεσε ανάποδα (προφανώς επειδή αγνοεί την κατάσταση, αλλά και επειδή ο Π. αγνοεί την παρουσία του, με την έννοια ότι δεν τον έχει δει από κοντά).
Οι δύο διευκρινιστικές κάρτες πάνω στον μικρό ξανθό είναι η Αφροδίτη και το Ζευγάρι: προφανώς λοιπόν και αυτός είναι το αγόρι της Α. (άλλωστε η Χαλ δεν έχει και πολλές φιγούρες, κάπως πρέπει να πέσει και αυτός ο άνθρωπος!)

Μικρή ξανθιά + μικρός σκούρος + σελήνη: μεταξύ τους θα υπάρξει επαφή (η μία φιγούρα είναι δίπλα στην άλλη) η οποία θα είναι κρυφή αλλά και με συναισθηματική ένταση.


Κερί + Αιγόκερως + Καρκίνος: το μέλλον του Π. (ο Αιγόκερως) φαίνεται να είναι ο Καρκίνος. Ποιός είναι τέλος πάντων αυτός ο Καρκίνος; Τα διευκρινιστικά ήταν το Γαρύφαλλο και η μαρμάρινη Σκάλα. Προφανώς πρόκειται για την άλλη κρυφή σχέση του Π, όπου έχει και πιο βαθιά συναισθήματα. Αυτή η σχέση αν και προς το παρόν φαίνεται ότι έχει δυσκολίες, αργότερα το μέλλον τους ανοίγει.


Αποτελέσματα: το ρίξιμο έγινε στις 2 Απριλίου 2017.
Αρχικά να πούμε ότι η Α. παραμένει στην ίδια δουλειά, και μάλιστα πήρε και αύξηση (το Κερί έπεφτε κάτω απ' τον όρθιο Διαβήτη).
Ο Π. την ξαναπλησίασε, με αφορμή ένα βράδυ που βρέθηκαν μαζί σε ένα μπαράκι με κοινούς γνωστούς (μικρή ξανθιά + μικρός σκούρος + σελήνη). Αυτή ήθελε να συνεχιστεί η επικοινωνία τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι τρόμαξε με το Φίδι που έπεσε στο ρίξιμο, και γενικά εξακολουθούσε αυτός να της φαίνεται παράξενος, οπότε τον αποχαιρέτησε ευγενικά και έφυγε (σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι αισθάνομαι πως την επηρέασα και εγώ... θεωρώ για καλό, έτσι και αλλιώς αποδείχτηκε μετά ότι ο τύπος είναι για δέσιμο!) Αυτός όντως έκανε σχέση μετά με μία Καρκίνο (τώρα έχουν χωρίσει). Η Α. γνώρισε κάποιον άλλον, και τώρα είναι σε σχέση μαζί του (μικρός ξανθός + στέφανα). Αυτός είναι πιο ανοιχτόχρωμος από τον Π. , με σκούρα ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια.
Επίσης η Α. μετακόμισε σε άλλη περιοχή (πυραμίδα + αρχή = καινούριο σπίτι).
Η φιγούρα του Π. αγγίζει την φιγούρα του μικρού ξανθού, γιατί μεταξύ τους γνωρίζονται. Δεν είναι ακριβώς φίλοι, αλλά γνωρίζονται.
Το ρίξιμο επαληθεύτηκε μετά από 3 μήνες, και το δημοσιεύω με την άδεια της ενδιαφερόμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου