Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Καρμικές σχέσεις στην Ταρώ

Υπάρχουν κάρτες οι οποίες, πέρα από την παραδοσιακή τους σημασία, δηλώνουν ότι μια ερωτική σχέση είναι καρμική, ειδικά αν εμφανίζονται συνεχώς σε όλα τα ριξίματα.

Η κατεξοχήν κάρτα που μας δείχνει ότι δύο άτομα έχουνε ζήσει μαζί σε προηγούμενη ενσάρκωση είναι το 6 Κούπα, το χαρτί που δηλώνει το παρελθόν.
Δεν αρκεί όμως αυτό από μόνο του, πάντα κοιτάζουμε τους συνδυασμούς για να βγάλουμε συμπέρασμα.
Μαζί με την Δικαιοσύνη ή την Κρίση, σημαίνει ότι υπάρχουν καρμικά θέματα και χρέη που πρέπει να «πληρωθούν».
Ο Διάβολος και ο Κόσμος δείχνουν καρμικά συμβόλαια.

6 Κούπα + Δικαιοσύνη: ήρθατε σε αυτήν την ενσάρκωση με σκοπό να βρείτε την αρμονία μεταξύ σας και να αποδεχτεί ο ένας την προσωπικότητα του άλλου. Είναι πολύ πιθανό να ήσασταν εραστές.

6 Κούπα + Κρίση: σε προηγούμενη ζωή είχε αφιερωθεί ο ένας στον άλλον ολοκληρωτικά, πιθανόν όμως όχι σαν εραστές. Αν σ’αυτή τη ζωή είσαστε ζευγάρι, τότε στόχος σας είναι η πνευματική ανάπτυξη, να βοηθήσει ο ένας τον άλλον ώστε να προχωρήσει σε ένα καινούριο στάδιο εξέλιξης.

6 Κούπα + Διάβολος: ο ένας έβλαψε και έκανε κάποιο μεγάλο κακό στον άλλον με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί καρμικό χρέος, το οποίο και καλείστε να ξεπληρώσετε σήμερα. Αυτού του είδους η σχέση χαρακτηρίζεται από μια μοιραία έλξη αλλά και έναν ανεξήγητο φόβο (λόγω της κυτταρικής μνήμης), παρόλα αυτά είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό.
Αυτή η μοιραία έλξη που αισθάνεστε εξυπηρετεί έναν σκοπό: να έρθετε (αναγκαστικά) πιο κοντά, ώστε να συγχωρήσει το θύμα τον θύτη του και να επουλωθεί το κάρμα.

6 Κούπα + Κόσμος: έχετε ζήσει μαζί σε πολλές ενσαρκώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δείχνει ένα «καρμικό συμβόλαιο» μεταξύ σας, σύμφωνα με το οποίο συναντιέστε σε πολλές ζωές, είτε σαν εραστές, συγγενείς ή φίλοι. Σκοπός είναι να βοηθήσει ο ένας την πνευματική εξέλιξη του άλλου.
Επειδή ο Κόσμος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, είναι ένδειξη ότι τα καρμικά μαθήματα φτάνουν στο τέλος τους, μάθατε αυτά που έπρεπε και αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά που «συναντιέστε».

Μια ένδειξη ότι είναι η πρώτη φορά που συναντιέστε, είναι ο Τροχός και ειδικά μαζί με τους Εραστές, Άσσο Κούπα, 2 Κούπα ή Ιππότη κούπα: αυτή είναι μια ένδειξη ότι οι ψυχές σας είχαν «συμφωνήσει» να συναντηθείτε σαν εραστές πριν γεννηθείτε.

Ο Τροχός επίσης δείχνει έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο ενσαρκώσεων. Είναι μια ένδειξη ότι ανήκετε στην ίδια «ομάδα» ψυχών που ενσαρκώνονται συνεχώς μαζί για να πάρουν τα ίδια καρμικά μαθήματα. Είναι μια ουδέτερη κάρτα που δείχνει ότι εσύ και ο άλλος ήρθατε μαζί εδώ για να αναπτυχθείτε και να «εκπαιδευτείτε» μαζί.

Οι δυσκολότερες σχέσεις απ’των οποίων το κάρμα δεν μπορείς να ξεφύγεις, είναι αυτές που βρίσκονται υπό την επήρεια του Διαβόλου και του Κόσμου.

Η Δικαιοσύνη, σαν κάρτα ισορροπίας, δηλώνει την ανάγκη που υπάρχει να ισορροπήσει το κάρμα. Αν εμφανιστεί μαζί και ο Ιεροφάντης, δηλώνει ότι ήρθατε σε αυτή τη ζωή για να παντρευτείτε!

Ο Διάβολος δείχνει ότι ο ένας σύντροφος κουβαλάει καρμικό χρέος απέναντι στον άλλον, «κάτι» του χρωστάει. Γι’αυτό και σε αυτήν τη ζωή είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να αφήσετε ο ένας τον άλλον, αν δεν λύσετε τα καρμικά σας θέματα, μέχρι να έρθει δηλαδή η συγχώρεση.
Μαζί με τον Πύργο είναι ένδειξη σωματικής βίας ή ακόμα και φόνου σε προηγούμενη ζωή.

Η Σελήνη είναι μια σχετικά ουδέτερη κάρτα και δείχνει ότι έχετε περάσει πολλές ζωές μαζί και πως είσαστε παλιές ψυχές. Σε κάθε ενσάρκωση προσπαθήσατε να λύσετε καρμικά θέματα. Παρόλα αυτά, όσο πλησιάζετε προς το τέλος, οι προκλήσεις γίνονται δυσκολότερες. Γι’αυτό σε αυτήν τη ζωή μπορεί να σας κυριεύει ένας ανεξήγητος φόβος.

Η Κρίση δηλώνει μια καρμική σχέση με το άλλο άτομο, που σκοπός της είναι η πνευματική ανάπτυξη. Είσαι έτοιμος να κάνεις ένα άλμα, να ανέβεις ένα σημαντικό σκαλί στην εξέλιξή σου και χωρίς το άλλο άτομο ίσως δεν μπορέσεις να συμπληρώσεις όλα τα κομμάτια του παζλ.
Μπορεί με το άτομο αυτό να έχετε κοινά ενδιαφέροντα πάνω στη μεταφυσική ή τις ενεργειακές θεραπείες.

Ο Κόσμος δείχνει ότι είστε έτοιμοι να «αποφοιτήσετε» απ’ το καρμικό σχολείο! Αυτή ίσως είναι η τελευταία ενσάρκωση στην οποία συναντιέστε, ειδικά αν δίπλα υπάρχει η Κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου