Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Ρίξιμο για προηγούμενες ζωές

Το άπλωμα αυτό γίνεται για να εξετάσουμε το κάρμα που υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα, και τι έχει να μας διδάξει στο τώρα μια σχέση (ερωτική, φιλική, οποιαδήποτε σχέση). Μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε αγγελική τράπουλα, και με την Ταρώ. Ειδικά στην Ταρώ υπάρχουν συγκεκριμένοι δείκτες που δηλώνουν καρμικές σχέσεις.
Αυτό το ρίξιμο είναι καλύτερα να γίνεται βραδινές ώρες, κατά προτίμηση λίγο πριν πάμε για ύπνο. Πρώτον επειδή έχουμε χαλαρώσει και τελειώσει με τις υποχρεώσεις, και δεύτερον μπορεί να λάβουμε κάποια καθοδήγηση για το θέμα αυτό σε κάποιο όνειρο, μόλις κοιμηθούμε.
Ανάψτε ένα λευκό ή μωβ κερί, ένα αρωματικό στικ ή λιβάνι της αρεσκείας σας, και τοποθετήστε πάνω στο τραπέζι έναν αμέθυστο. Ανακατεύουμε καλά την τράπουλα, κόβουμε μια φορά με το αριστερό χέρι και απλώνουμε τις κάρτες με τη σειρά. 

1. Εγώ, η προσωπικότητά μου στην προηγούμενη ζωή.
2. Εκείνος, η προσωπικότητά του στην προηγούμενη ζωή.
3. Ο λόγος που συναντηθήκαμε σε αυτήν τη ζωή.
4. Πως ένιωσα (τότεγιαυτόν.
5. 
Πως ένιωσε (τότεγια μένα.
6. Πως είχαμε γνωριστεί, πως συνδεθήκαμε.
7. Πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
8. Πως τελείωσε.

Μόλις απλώσουμε τις κάρτες, συνεχίζουμε να ρίχνουμε από άλλη μία ξεκινώντας από τη θέση 1, ώστε στο τέλος να έχουμε από δύο κάρτες σε κάθε θέση. Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά, ώστε στο τέλος να έχουμε από τρεις κάρτες σε κάθε θέση. Ερμηνεύουμε συνδυαστικά.Παράδειγμα: μια κοπέλα ρωτάει για τη σχέση της, αισθάνεται ότι εκείνη είναι η πιο ευαίσθητη και συναισθηματική, δίνει πολλή αγάπη και προσοχή σε σημείο που ο σύντροφός της δυσανασχετεί. Επίσης νιώθει άβολα όταν της κάνει δώρα ή πάει να της δώσει χρήματα, αισθάνεται ότι κατά κάποιον τρόπο τον "κλέβει". 

Ποια ήταν εκείνη: 8 ξιφών + 10 ξιφών + Ερημίτης
Προφανώς δεν ήταν καλός άνθρωπος. Μπορεί να είχε κάνει φόνο και να είχε φυλακιστεί για αυτό. Ο συνδυασμός δείχνει κάποιον που μελετάει πως να παγιδεύσει το θύμα του και να το εξοντώσει (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). 
Πιθανώς η κοινωνία την είχε περιθωριοποιήσει για τις πράξεις της.

Ποιος ήταν αυτός: Βασιλιάς ράβδων + 2 κούπα + Κόσμος
Ένας άντρας πάνω από 45 ετών, με έναν πετυχημένο γάμο. Πιθανώς είχε κάποιο τίτλο/αξίωμα. Είχε όλον τον κόσμο στα πόδια του.

Ο λόγος που συναντηθήκανε σε αυτήν τη ζωή: Διάβολος + Βασίλισσα κούπα + Ιππότης πεντάκτινο
Επειδή εκείνη του χρωστάει πράγματα. Για να μάθει μέσα από τη σχέση τους την αγάπη, τη συντροφικότητα, τη συμπόνοια. Και να ενσωματώσει αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα μοτίβο σταθερότητας και αξιοπιστίας.

Πως ένιωσε για αυτόν: Άσσος ξιφών + Άρμα + 10 κούπα
Της κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον και με αποφασιστικό τρόπο μπήκε μέσα στην οικογένειά του.

Πως ένιωσε για εκείνη: Ακόλουθος ξιφών + Ιππότης κούπα + Ιέρεια
Την ερωτεύτηκε. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος για τα συναισθήματά του ή μπορεί και να ένιωθε άβολα, μετά όμως θεώρησε ότι είχε βρει το άλλο του μισό.

Πως γνωρίστηκαν: 3 ξιφών + Ιππότης ράβδων + Δύναμη
Γνωρίστηκαν σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη, όταν ήταν θλιμμένη και προδομένη από κάτι (ή τουλάχιστον έτσι του παρουσιάστηκε). Εκείνος σαν γνήσιος ιππότης και καλός Σαμαρείτης θέλησε να την βοηθήσει να το ξεπεράσει. Έσπευσε να την παρηγορήσει και να της δώσει κουράγιο. (Προφανώς την πήρε στο σπίτι του, υπό την προστασία του, και την ερωτεύτηκε)

Πως εξελίχθηκαν τα πράγματα: 8 ράβδων + 4 κούπα + 7 ξιφών
Η κατάσταση εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, μόλις όμως εκείνη έχασε το αρχικό ενδιαφέρον της αποφάσισε να φύγει, και μάλιστα κλέβοντας κάτι από εκείνον.

Πως τελείωσε: 5 πεντάκτινο + 2 ξιφών + Αστέρι
Εκείνη έφυγε, τον εγκατέλειψε χωρίς προειδοποίηση, και εκείνος έχασε το κέφι και την αισιοδοξία του. Προφανώς πήρε μαζί της χρήματα ή κάτι πολύτιμο. Αυτός έμεινε καταρρακωμένος με τη συμπεριφορά της, συνέχιζε όμως να ελπίζει ότι μια μέρα θα την ξαναδεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου