Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Αγγελόσκονη

Ονομάζεται και «πούδρα των αγγέλων».
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ενεργειακή λευκή σκόνη για προστασία, καθαρισμό, ευλογία και τύχη.
Τη συνταγή της μου την είχε δώσει η ίδια γυναίκα από το Γύθειο που μου είχε δώσει και τη συνταγή για το μοσχόνερο. Μάλιστα έλεγε ότι αυτά τα δύο ήταν και τα μόνα υλικά που έφτιαχνε και έδινε (προσωπικά δεν την πίστεψα ποτέ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).
Το σπίτι της όσες φορές είχα πάει μύριζε μονίμως λες και είχες κάψει αρωματικό στικάκι, εκείνη έλεγε ότι αυτό ήταν το άρωμα των αγγέλων που βρίσκονταν πάντα κοντά της.

Φτιάχνεται σε γέμιση, Κυριακή (ημέρα του Μιχαήλ) ή Δευτέρα (ημέρα του Γαβριήλ) ή Τετάρτη (ημέρα του Ραφαήλ), σε οποιαδήποτε ζυγή ώρα, και όταν η Σελήνη βρίσκεται σε υδάτινο ζώδιο (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). 

Υλικά:
●ρίζα αγγελικής σε σκόνη
●λευκός μόσχος σε σκόνη (ξαστρισμένος σε γέμιση με λόγια για εκπλήρωση επιθυμίας)
●ζάχαρη λευκή άχνη (ξαστρισμένη για 40 μέρες με συγκεκριμένα λόγια)
Πρόσθετε μερικές σταγόνες μοσχόνερο και Αγιασμό των Θεοφανίων.Βάζουμε μια μικρή ποσότητα σε κάθε γωνία του σπιτιού και την αφήνουμε εκεί για εικοσιτέσσερις ώρες προκειμένου να απορροφήσει όλη την αρνητική ενέργεια που είναι συσσωρευμένη, ειδικά μετά από έναν καβγά.

Ρίχνουμε λίγη πάνω και κάτω απ’το πατάκι της πόρτας του σπιτιού, ώστε όποιος μπαίνει μέσα να γλυκαίνεται και να αισθάνεται όμορφα, αλλά και για να απωθήσει σταδιακά άτομα που θέλουν το κακό μας. 

Την καίμε στο καρβουνάκι λιβανίζοντας το σπίτι για να είναι τυχερό και ευλογημένο με τη δύναμη και τη βοήθεια των αγγέλων. 

Ο τρόπος ενεργοποίησης της σκόνης καθώς και οι αναλογίες των υλικών δεν θα δημοσιευτεί.
Φτιάχνεται μόνο κατά παραγγελία στο όνομα συγκεκριμένου ατόμου.
Απαγορεύεται η αντιγραφή & η αναδημοσίευση χωρίς άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου