Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Σκόνη προστασίας

Σκόνη προστασίας, καθαρισμού και εξαγνισμού από μαγεία και αρνητική ενέργεια. 
Μ’αυτή τη σκόνη κανένα κακό δεν μπορεί να μας αγγίξει.
Χρησιμοποιείται σε εργασίες προστασίας από μαγεία, ενεργειακού καθαρισμού και εξαγνισμού.

Φτιάχνεται ημέρα και ώρα Ήλιου διπλή σε γέμιση σελήνης.

Υλικά:
●αίμα δράκου σε σκόνη
●σκόνη από κόκκινο τούβλο
●δάφνη
●πιπερόριζα
●κόκκινο πιπέρι καγιέν
●σανταλόξυλο σε σκόνη 
Προσθέτουμε αιθέριο έλαιο λιβάνι, αιθέριο έλαιο σανταλόξυλο, αιθέριο έλαιο δάφνη και αιθέριο έλαιο πιπερόριζα (ginger).Την καίμε πάνω σε λευκά κεριά και σε μελισσοκέρια (αφού πρώτα τα αλείψουμε με έλαιο προστασίας ή ελαιόλαδο) για να είμαστε πάντα προστατευμένοι και καθαροί από κάθε κακό.

Την καίμε στο καρβουνάκι και θυμιατίζουμε το σπίτι μας, για να προστατέψουμε εμάς και την οικογένειά μας.

Καθώς θυμιατίζουμε ή την ώρα που καίμε τα κεριά, μπορούμε να διαβάζουμε τον ψαλμό 90 του Δαυίδ.

Ο κατοικών εν βοηθεία του Υψίστου, εν σκέπη του Θεού του ουρανού αυλισθήσεται. Ερεί τω Κυρίω• Αντιλήπτωρ μου ει και καταφυγή μου, ο Θεός μου, και ελπιώ επ΄ αυτόν. Ότι αυτός ρύσεται σε εκ παγίδος θηρευτών και από λόγου ταραχώδους. Εν τοις μεταφρένοις αυτού επισκιάσει σοι, και υπό τας πτέρυγας αυτού ελπιείς• όπλω κυκλώσει σε η αλήθεια αυτού. Ού φοβηθήσει από φόβου νυκτερινού, από βέλους πετομένου ημέρας, από πράγματος εν σκότει διαπορευομένου, από συμπτώματος και δαιμονίου μεσημβρινού. Πεσείται εκ του κλίτους σου χιλιάς και μυριάς εκ δεξιών σου, προς σε δε ούκ εγγιεί. Πλήν τοις οφθαλμοίς σου κατανοήσεις και ανταπόδοσιν αμαρτωλών όψει. Ότι συ Κύριε η ελπίς μου• τον Ύψιστον έθου καταφυγήν σου. Ού προσελεύσεται προς σε κακά, και μάστιξ ούκ εγγιεί εν τω σκηνώματί σου. Ότι τοις αγγέλοις αυτού εντελείται περί σου, του διαφυλάξαι σε εν πάσαις ταις οδοίς σου. Επί χειρών αρούσι σε, μήποτε προσκόψης προς λίθον τον πόδα σου. Επί ασπίδα και βασιλίσκον επιβήση και καταπατήσεις λέοντα και δράκοντα. Ότι επ΄ εμέ ήλπισε και ρύσομαι αυτόν, σκεπάσω αυτόν, ότι έγνω το όνομα μου. Κεκράξεται προς με, και επακούσομαι αυτού• μετ΄ αυτού είμι εν θλίψει, εξελούμαι αυτόν, και δοξάσω αυτόν. Μακρότητα ημερών εμπλήσω αυτόν και δείξω αυτώ το σωτήριόν μου.

Με αυτήν πασπαλίζουμε τα ρούχα μας, τα παπούτσια μας και την βάζουμε στις γωνίες του σπιτιού μας για εικοσιτέσσερις ώρες για να διώξουμε την αρνητικότητα και το κακό από πάνω μας και το σπίτι μας.

Ο τρόπος ενεργοποίησης της σκόνης καθώς και οι αναλογίες των υλικών δεν θα δημοσιευτεί.
Φτιάχνεται μόνο κατά παραγγελία στο όνομα συγκεκριμένου ατόμου.
Απαγορεύεται η αντιγραφή & η αναδημοσίευση χωρίς άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου