Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

0. Ο Τρελός

Ο ΤΡΕΛΟΣ

Παιδί ή μωρό. Ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μας. Κάτι νέο και αναπάντεχο. Ελευθερία, ανεξαρτησία, εκκεντρικότητα. Μερικές φορές ανευθυνότητα. Ρίσκο.
Αισθηματικά: καινούριος τρελός έρωτας που όμως δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει, δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση για το μέλλον. Οι υπόλοιπες κάρτες θα μας δώσουν σχετικές πληροφορίες. 

Συμβολίζει ένα άτομο που επιθυμεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις. Το άτομο αυτό στην πραγματικότητα είναι επιπόλαιο, δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά και δεν ξέρει τι θέλει στον έρωτα. 
Αν ρωτάτε για κάποιον που μόλις γνωρίσατε, η κάρτα αυτή σας προειδοποιεί για λανθασμένη εκλογή προσώπου.

Μια επιφανειακή ερωτική σχέση όπου ο ένας παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει, ενώ ο άλλος αισθάνεται ασήμαντος και ότι δεν αγαπιέται. Η σχέση αυτή δεν είναι ξεκάθαρη, υπάρχουν συνεχείς μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα, επικρατεί το χάος και η αίσθηση ότι δεν πατάτε σε σταθερό έδαφος και ότι όλα είναι ρευστά.

Υπάρχει τάση για απιστία (λόγω επιπολαιότητας) και εγκατάλειψη. Το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να εξαφανιστεί και να σας εγκαταλείψει ξαφνικά χωρίς καμία εξήγηση.

Με αρνητικές κάρτες δηλώνει χάος, αστάθεια, προδοσία, σπάσιμο νεύρων, αοριστίες, ασυναρτησίες.

Στον Κέλτικο Σταυρό, αν ρωτάμε για θέμα αισθηματικό και βγει ο Τρελός στην τελευταία θέση, σημαίνει ότι, άσχετα με την ερώτηση, πρόκειται να γνωρίσουμε ένα νέο πρόσωπο και να ξεκινήσουμε μαζί του από την αρχή. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι νεαρότερο από εμάς ή να έχει παιδιάστικη συμπεριφορά. Θα συνδεθείτε με κάποιον που δεν θα το περιμένετε, μπορεί ακόμα και να είναι πρόσωπο γνωστό σας που όμως θα το δείτε ξαφνικά με διαφορετική ματιά.

Επαγγελματικά: νέα δουλειά, καινούριο πόστο εργασίας. 
Μπορεί όμως να δείχνει και απειρία, και υπό αυτήν την έννοια συμβολίζει εργασία σε ένα εντελώς καινούριο αντικείμενο.

Ο Τρελός είναι επίσης αυτό που λέμε «πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» και έτσι μπορεί να ασχολείται με παραπάνω από ένα αντικείμενα ταυτόχρονα. Είναι θετικό χαρτί, για κάποιον που θέλει να κάνει το χόμπυ του επάγγελμα.

Οικονομικά: σπατάλες και απερίσκεπτα έξοδα. 
Στη διαχείριση των οικονομικών είναι ριψοκίνδυνος και απρόσεκτος: άλλες φορές κερδίζει και άλλες φορές χάνει. Δεν είναι καλός οιωνός λοιπόν αν πρόκειται να επενδύσουμε στο χρηματιστήριο.
Με θετικές κάρτες μόνο σημαίνει ότι ένα οικονομικό σου ρίσκο αποδίδει.

Δηλώνει επίσης μια αλτρουιστική διάθεση να βοηθήσουμε οικονομικά τους άλλους, δανείζοντας ή χαρίζοντας χρήματα (ακόμα και αν οι ίδιοι βρισκόμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση), τα οποία όμως είναι πολύ πιθανό να μην πάρουμε ποτέ πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου