Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

0. Ο Τρελός

Ένα καινούριο μη προσχεδιασμένο κεφάλαιο στη ζωή μας. Κάτι καινούριο και αναπάντεχο. Ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν. Κάποιος που ακολουθεί την καρδιά του και δεν διστάζει να ακολουθήσει το δρόμο που θέλει ακόμα και αν οι γύρω του τον προειδοποιούν να μην το κάνει, ακόμα και αν όλες οι πιθανότητες φαίνεται να είναι εναντίον του. Ένα ρίσκο. Ελευθερία, ανεξαρτησία και επανάσταση. Εκκεντρικότητα, αντισυμβατικότητα, ελεύθερο πνεύμα, άτομο που δεν μπαίνει σε καλούπια. Αθωότητα, παιδικότητα και ανεμελιά.  Μερικές φορές δηλώνει ομοφυλοφιλικές τάσεις. 
Στην αρνητική του μορφή δηλώνει ανωριμότητα, ανευθυνότητα, παιδιάστικη συμπεριφορά. Κάποιος που αποφεύγει τις ευθύνες του και τα παίρνει όλα στην πλάκα. Δεν μπορεί να πάρει σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις. Παράλογη συμπεριφορά, τρέλα και παραλογισμός. Κάποιος φρενοβλαβής, με μανιακά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.  Μανιοκατάθλιψη, σχιζοφρένεια. Προβλήματα αλκοολισμού ή με ναρκωτικά. Αστάθεια στο χαρακτήρα, αναξιόπιστο άτομο. 
Απερισκεψία, ηλιθιότητα, αφέλεια, απροσεξία και επιπολαιότητα. Κάποιος που εύκολα μπορεί να πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

Αν ο Τρελός πέσει στη θέση της έκβασης, σημαίνει ότι η κατάσταση για την οποία ρωτάμε δεν έχει κανένα μέλλον, εκτός βέβαια αν το ζητούμενο είναι να κάνουμε μια καινούρια αρχή.Αισθηματικά
● Αν είσαι μόνος σου δηλώνει νέα γνωριμία. Θα ερωτευτείς τρελά. Αυτός ο έρωτας θα σε ξανανιώσει, θα σου προσφέρει χαρά, θα σε κάνει να διασκεδάσεις και θα σου φαίνεται σαν περιπέτεια.
● Άτομο που επιθυμεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις. Είναι επιπόλαιο, δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά και δεν ξέρει τι θέλει. Αν ρωτάς για κάποιον που μόλις γνώρισες, σημαίνει λανθασμένη επιλογή προσώπου.
● Μια επιφανειακή ερωτική σχέση χωρίς καμία σταθερότητα. Η σχέση αυτή δεν είναι ξεκάθαρη, υπάρχουν συνεχείς μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα, επικρατεί το χάος και η αίσθηση ότι δεν πατάτε σε σταθερό έδαφος και ότι όλα είναι ρευστά.
● Απιστία (λόγω επιπολαιότητας) και εγκατάλειψη. Το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εξαφανιστεί και να σε εγκαταλείψει ξαφνικά χωρίς καμία εξήγηση. Προδοσία.
● Αν ρωτάς για τα αισθήματα του αγαπημένου σου, το χαρτί αυτό είναι ουδέτερο. Οι προθέσεις του δεν είναι κακές, αλλά δεν σκοπεύει να κατασταλάξει κάπου ή να σταθεροποιήσει τη σχέση σας, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Αν τον πιέσεις μπορεί να φύγει ξαφνικά.

Επαγγελματικά
● Νέα δουλειά, καινούριο πόστο εργασίας. Μπορεί να δείχνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ότι θα ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση ή ότι πρόκειται να αφήσεις τη δουλειά σου για να βρεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει και σε ενθουσιάζει.
● Εργασία σε ένα παντελώς καινούριο και άγνωστο αντικείμενο.
● Συμβολίζει έναν «πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη» που μπορεί να ασχολείται με παραπάνω από ένα αντικείμενα ταυτόχρονα. Είναι θετικό χαρτί για κάποιον που θέλει να κάνει το χόμπυ του επάγγελμα.

Οικονομικά
● Σπατάλες και απερίσκεπτα έξοδα.
● Με θετικά χαρτιά μόνο σημαίνει ότι ένα οικονομικό σου ρίσκο αποδίδει.
● Στη διαχείριση των οικονομικών είναι ριψοκίνδυνος και απρόσεκτος, άλλες φορές κερδίζει και άλλες φορές χάνει. Δεν είναι καλό χαρτί αν πρόκειται να επενδύσεις στο χρηματιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου