Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

1. Ο Μάγος

Κατευθύνεις τη ζωή σου, αναλαμβάνεις δράση και πρωτοβουλία, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου. Ταλέντο και δημιουργία, δημιουργικότητα. Προωθείς τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Εξυπνάδα, ευστροφία, διπλωματία. Προφορικός και γραπτός λόγος, ταλέντο στην ομιλία, πειθώ, επικοινωνία, διδασκαλία.
Συμβολίζει έναν νέο άντρα ανύπαντρο χωρίς παιδιά, έναν εργένη. Αλλά μπορεί να είναι και ένας άντρας μεγαλύτερης ηλικίας ή παντρεμένος που νεανίζει στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά. Αν ο αγαπημένος σου είναι μεγαλύτερης ηλικίας και του πέσει αυτή η κάρτα σαν αντιπροσωπευτική, σημαίνει ότι το παίζει «τζόβενο». Για τη γυναίκα ενδιαφερόμενη συμβολίζει τον εραστή της. Για τον άντρα είναι ο ερωτικός αντίζηλος.
Στην αρνητική του μορφή δείχνει έναν απατεώνα, τσαρλατάνο, ψεύτη και κόλακα. Εξαπάτηση ή χειραγώγηση με έντεχνο τρόπο.
Αισθηματικά
● Νέο ξεκίνημα, καινούρια γνωριμία που σε αναστατώνει. Αν είσαι γυναίκα, ένας άντρας εμφανίζεται και σε διεκδικεί. Έχει χάρισμα στην επικοινωνία και στο μπλα –μπλα και ξέρει πώς να σε ρίξει. 
● Έντονο φλερτ, χημεία και μαγνητισμός, κεραυνοβόλος έρωτας.
● Με αρνητικά χαρτιά συμβολίζει έναν άντρα που χειραγωγεί και λέει ψέματα, και μάλιστα με τρόπο τέτοιον που δε γίνεται αντιληπτός. Είναι ο «γλυκός απατεώνας». Σου τάζει λαγούς με πετραχήλια. Δεν αποκλείεται να έχει κρυφή ζωή ή παράλληλη σχέση και να σου το κρύβει.
● Μόνο με ισχυρές θετικές κάρτες συμβολίζει τον ιδανικό σύντροφο, τον άντρα της ζωής σου.

Επαγγελματικά
● Εργασία που φέρνει στο φως τα ταλέντα και τις ικανότητές σου.
● Αυτοαπασχόληση, εμπόριο, ανοίγεις δική σου δουλειά.
● Μεγάλη επιτυχία στις επιχειρήσεις.
● Εργασία που μπορεί να σχετίζεται με το εμπόριο και τις πωλήσεις, ή το γραπτό λόγο και την επικοινωνία όπως δημοσιογράφος, ομιλητής.

Οικονομικά
● Χρήματα από πωλήσεις, χρήματα που έρχονται με έξυπνο ή ύπουλο τρόπο (εξαπάτηση).
● Αύξηση εισοδήματος μέσα από μια δημιουργική απασχόληση. Μια λαμπρή ιδέα σου έρχεται στο μυαλό, η οποία πρόκειται να αποφέρει χρήματα αν την υλοποιήσεις.
● Μια οικονομική ευκαιρία πρόκειται να σου παρουσιαστεί, πρέπει να την αρπάξεις γρήγορα και να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. 

1 σχόλιο: