Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

10. Ο Τροχός της Τύχης

Αναπάντεχες αλλαγές. Καρμικά γεγονότα, το κάρμα, το πεπρωμένο. Καλοτυχία, τζόγος, τυχερά παιχνίδια. Επέκταση και άνοδος. Ένα σημείο καμπής, ένας νέος κύκλος εμπειριών. Αστάθεια, με την έννοια ότι ο τροχός γυρίζει, η κατάσταση ακόμα εξελίσσεται και δεν ξέρεις που θα καταλήξει αφού η έκβαση δεν είναι στο χέρι σου. Γρήγορες εξελίξεις που δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσουν. Μετακόμιση. Μια κατάσταση που κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται.
Η εμφάνιση του Τροχού στη θέση της τελικής έκβασης, συχνά φανερώνει εύνοια της τύχης στο θέμα που μας απασχολεί, παρόλο που η απάντηση δεν είναι σαφής. Σημαίνει ότι ναι μεν τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο, αλλά με τρόπο μη αναμενόμενο, και οπωσδήποτε θα παρουσιαστούν νέα δεδομένα.
Αισθηματικά
● Ξαφνική αλλαγή, ξαφνική γνωριμία (αν είναι για καλό ή κακό, καθώς και το είδος αυτής της αλλαγής, θα το δείξουν τα διπλανά χαρτιά). Ξεκινάει ένας νέος κύκλος στα ερωτικά σου, ή μια καινούργια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και θα σε παρασύρει.
● Γρήγορες εξελίξεις σε φέρνουν σε επαφή με το πρόσωπο που θέλεις.
● Αν είσαι σε σχέση θα την δεις να ανανεώνεται, ακόμα και να προχωράει με γρήγορους ρυθμούς προς κάτι πιο σοβαρό.
● Αν είστε ελεύθεροι, δηλώνει ότι επειδή θα είστε πολύ ανεβασμένοι και θα λάμπετε, οι θαυμαστές σας θα αυξάνονται με αποτέλεσμα να είστε πιο επιρρεπείς σε φλερτ και ερωτοτροπίες.
● Καρμικός έρωτας. Οι εξελίξεις δεν είναι στο χέρι σου.
Συχνά δείχνει πως γνωρίζεις την αδελφή ψυχή σου κατά τύχη. Υποδηλώνει μια ισχυρή αίσθηση του πεπρωμένου και ένα ανεξήγητο συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στα δύο άτομα.

Επαγγελματικά
● Ένας νέος κύκλος ανοίγει, κάτι αλλάζει.
● Αλλαγή δουλειάς ή επαγγελματικού προσανατολισμού.

Οικονομικά 
● Χρήματα από τυχερά παιχνίδια, τυχερά χρήματα. 
● Εάν σκέφτεσαι να επενδύσεις, κάντο τώρα.
● Οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου