Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

11. Η Δικαιοσύνη

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

Νομικές υποθέσεις, δικηγόρος, δικαστήριο. Εξισορρόπηση μιας κατάστασης. Συμβολίζει το κάρμα και τη δίκαιη ανταπόδοση. Αυστηρότητα και δικαιοσύνη. Γενικά πρόκειται για μια ουδέτερη κάρτα που επηρεάζεται από τις διπλανές. Μαζί με αρνητικά φύλλα η δικαιοσύνη μετατρέπεται σε αδικία, παρανομία και ανισορροπία.
Προσοχή στα ψιλά γράμματα στην υπογραφή συμβολαίων.

Ένα άτομο που αντιπροσωπεύεται από αυτήν την κάρτα, θα επιλέξει να παντρευτεί αργότερα στη ζωή του, ίσως μετά τα 35-40. Μέχρι τότε όλες του οι σχέσεις θα αποτελούν ένα είδους «τεστ» μέχρι να βρουν το «ιδανικό», όμως μόλις το βρούνε, θα μείνουν αφοσιωμένοι για μια ζωή.
Γενικότερα συμβολίζει άτομα που δεν αναλαμβάνουν εύκολα δράση, καθώς «ζυγίζουν» πολύ τα πράγματα στο μυαλό τους μέχρι να πάρουν μια απόφαση.
Αισθηματικά: τα διπλανά χαρτιά θα καθορίσουν τη σημασία της. 
Θετικά δείχνει γάμο, ισορροπία στη σχέση. 
Αρνητικά δείχνει διαζύγιο, ανισορροπία, αδικία, απιστία.

Για μια προβληματική σχέση δηλώνει ένα κομβικό σημείο, χωρισμός ή προσωρινή διάσταση για να επέλθει ισορροπία. Ένα πρόβλημα πρέπει να λυθεί αντικειμενικά, η υπόθεση χρειάζεται να ζυγιστεί με προσοχή πριν καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα τώρα είναι ο μόνος τρόπος για να θέσετε τα πράγματα επί τάπητος και να φέρετε μια καινούργια ισορροπία. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος καθώς κάτι έχει αναταράξει την κατάσταση. Κάτι δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει, είτε από τη μεριά σας, είτε από τη μεριά του αγαπημένου σας προσώπου. Η περίοδος απαιτεί ξεκαθάρισμα κι εξυγίανση πριν προχωρήσετε παρακάτω. 

Επαγγελματικά: ισορροπία, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή.
Θετικό χαρτί για συνεργασίες, επαγγελματικές προσφορές και νομικά ζητήματα. 
Δουλειά που σχετίζεται με το νόμο.

Οικονομικά: ισορροπία εσόδων και εξόδων, καλή διαχείριση. Οι οφειλές θα διευθετηθούν πάση θυσία. 
Με αρνητικά χαρτιά μπορεί να δείχνει δικαστικά έξοδα, αποπληρωμή δανείων και λοιπών οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου