Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

11. Η Δικαιοσύνη

Νομικές υποθέσεις, δικηγόρος, δικαστήριο. Δικαιοσύνη και εντιμότητα. Εξισορρόπηση μιας κατάστασης. Συμβολίζει το κάρμα και τη δίκαιη ανταπόδοση των πεπραγμένων μας. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αναλογεί. Αυστηρότητα και δικαιοσύνη. Δίλημμα, καλείσαι να πάρεις μια απόφαση όπου ζυγίζεις τα πράγματα εντελώς ψυχρά και με βάση τη λογική. Γενικά πρόκειται για μια ουδέτερη κάρτα η οποία επηρεάζεται από τις διπλανές. Με αρνητικά χαρτιά η δικαιοσύνη μετατρέπεται σε αδικία, παρανομία και ανισορροπία. Προσοχή στα ψιλά γράμματα και στην υπογραφή συμβολαίων.
Ένα άτομο που αντιπροσωπεύεται από αυτήν την κάρτα, θα επιλέξει να παντρευτεί αργότερα στη ζωή του, ίσως μετά τα 35-40. Μέχρι τότε οι σχέσεις του θα αποτελούν ένα είδους τεστ μέχρι να βρει το ιδανικό, όμως μόλις το βρει, θα μείνει αφοσιωμένο για μια ζωή. Γενικότερα συμβολίζει άτομα που δεν αναλαμβάνουν εύκολα δράση, καθώς «ζυγίζουν» πολύ τα πράγματα στο μυαλό τους μέχρι να πάρουν μια απόφαση.
Αισθηματικά
● Τα διπλανά χαρτιά θα καθορίσουν τη σημασία της. Θετικά δείχνει γάμο, ισορροπία στη σχέση. Αρνητικά δείχνει διαζύγιο, ανισορροπία, αδικία, απιστία.
● Για μια προβληματική σχέση δηλώνει ένα κομβικό σημείο, χωρισμός ή προσωρινή διάσταση για να επέλθει ισορροπία.
● Ένα πρόβλημα πρέπει να λυθεί αντικειμενικά, η υπόθεση χρειάζεται να ζυγιστεί με προσοχή πριν καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα τώρα είναι ο μόνος τρόπος για να θέσετε τα πράγματα επί τάπητος και να φέρετε μια καινούργια ισορροπία. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος καθώς κάτι έχει αναταράξει την κατάσταση.
● Κάτι δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει, είτε από τη μεριά σας, είτε από τη μεριά του αγαπημένου σας προσώπου. Η περίοδος απαιτεί ξεκαθάρισμα κι εξυγίανση πριν προχωρήσετε παρακάτω.

Επαγγελματικά
● Ισορροπία, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ώρα για αλλαγές.
● Θετικό χαρτί για συνεργασίες, υπογραφή σύμβασης πρόσληψης, επαγγελματικές προσφορές και νομικά ζητήματα.
● Εργασία που σχετίζεται με το νόμο.

Οικονομικά
● Ισορροπία εσόδων και εξόδων, καλή διαχείριση. Οι οφειλές θα διευθετηθούν πάση θυσία.
● Με αρνητικά χαρτιά μπορεί να δείχνει δικαστικά έξοδα, αποπληρωμή δανείων και λοιπών οφειλών, μια διαταγή πληρωμής. Εάν χρωστάτε οπουδήποτε χρήματα, θα κληθείτε άμεσα να τα επιστρέψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου