Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

12. Ο Κρεμασμένος

Απραξία, διακοπή δράσης. Μια κατάσταση στάσιμη και μετέωρη. Δειλία και φόβος. Το άτομο λιμνάζει. Αιωρείσαι μεταξύ δύο κόσμων και δεν κάνεις ούτε μπροστά ούτε πίσω, έχεις παραδοθεί στο χρόνο. Θυσία, αυτοθυσία, αυτοπεριορισμός. Μαρτύριο. Αναποφασιστικότητα, καθυστέρηση. Απελπισία και κατάθλιψη. Τοξική σχέση, εκμετάλλευση, θυματοποίηση. Ασθενής σε νοσοκομείο.
Αισθηματικά
● Απραξία και διακοπή δράσης. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι στάσιμη. Τα πράγματα έχουν ανατραπεί και δεν μπορούν να πάνε ούτε πίσω, ούτε μπροστά. Κάποιος αποστασιοποιείται και η επικοινωνία παρεμποδίζεται. Τα χέρια σου είναι δεμένα, δεν μπορείτε να κάνεις τίποτα για να αλλάξεις την κατάσταση, παρά να περιμένεις.
● Συμβολίζει ένα άτομο που χαρακτηρίζεται από αστάθεια και δεν αποφασίζει τι θέλει, και για αυτό χρονοτριβεί. Φοβάται και είναι δειλός. Στο τέλος καταλήγει να μην κάνει απολύτως τίποτα, διαιωνίζοντας έτσι το πρόβλημα.
● Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα που θα σε καταβάλουν συναισθηματικά. Συχνά συμβολίζει μια τοξική σχέση που σου κάνει κακό και σε θυματοποιεί. Μπορεί να χρειάζεται να «θυσιάζεις» κάτι πολύτιμο για σένα προκειμένου να είσαι σε αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να γίνεσαι το θύμα της υπόθεσης.
● Εξαπάτηση, προδοσία και απογοήτευση. Μια σχέση που έχει ξεφτίσει.
● Αν είσαι μόνος, σημαίνει ότι δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα κάποια σχέση του παρελθόντος και αυτό δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.

Επαγγελματικά 
● Καθυστερήσεις στις υποθέσεις, ανεργία, ανασφάλεια, αβέβαιο μέλλον.
● Είσαι παγιδευμένος σε μια κατάσταση και δεν μπορείς να κινηθείς, παρά μόνο να περιμένεις.

Οικονομικά
● Τα έσοδα σταματούν.
● Αναβολή και αδυναμία στην αποπληρωμή χρεών, αποφυγή των οικονομικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου