Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

13. Ο Θάνατος

Το τέλος μιας κατάστασης, θάνατος, επώδυνη αλλαγή. Ριζική αλλαγή, ένας νέος κύκλος ξεκινάει, θάνατος και αναγέννηση. Απαραίτητη αλλαγή, μεταμόρφωση, μετάβαση.
Στην αρνητική του μορφή σημαίνει αντίσταση στην αλλαγή και άρνηση στο να προχωρήσεις παρακάτω.
Αισθηματικά 
● Μια σχέση τελειώνει, χωρισμός.
● Είναι το χαρτί του θανάτου της αναγέννησης μέσω της μεταμόρφωσης, υπό αυτήν την έννοια μια σχέση μπορεί να τελειώσει ή να «μεταμορφωθεί».
● Τέλος ενός έρωτα ή τέλος μιας περιόδου της συναισθηματικής ζωής. Η σχέση σας κινδυνεύει και έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Υπάρχει τάση για διαζύγιο ή για οριστικό χωρισμό. Τέλος ενός κύκλου με σκοπό την γενικότερη ανανέωση.
● Αν είσαι μόνος σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις εντελώς πίσω σου το παρελθόν, τα όνειρα, τις αναμνήσεις, αλλά και τις παλαιότερες παγιωμένες αντιλήψεις για το τι σημαίνει «ιδανική σχέση» προκειμένου να βρεις το κατάλληλο για σένα.
● Δείχνει τα πολύ έντονα συναισθήματα που μπορεί να βιώνουμε για κάποιον, τα οποία είναι τόσο βαθιά, ικανά να μεταμορφώσουν το μέσα μας.

Επαγγελματικά 
● Τέλος μιας συνεργασίας, χάσιμο εργασίας. Τα σχέδια αποτυγχάνουν.
● Με θετικά χαρτιά σημαίνει αλλαγή δουλειάς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να μην είναι εθελούσια, είτε σταδιακά να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να φύγεις γιατί έχεις βαλτώσει.
● Αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση και «μεταμόρφωση» μιας επιχείρησης σε κάτι καινούριο και τελείως διαφορετικό.

Οικονομικά 
● Πάγωμα οικονομικών, χάσιμο χρημάτων, οικονομική ανασφάλεια.
● Πλήρης μεταστροφή της οικονομικής διαχείρισης.
● Έρχεται μια πολύ μεγάλη αλλαγή της οικονομικής σου κατάστασης (αν είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο θα το δείξουν τα διπλανά χαρτιά) για την οποία δεν είσαι προετοιμασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου