Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

14. Η Εγκράτεια

Αρμονία, ισορροπία, μετριοπάθεια, υπομονή και αυτοέλεγχος. Αυτοσυγκράτηση. Μίξη των αντιθέτων με σκοπό ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Καλή χημεία. Συγχώρεση, επούλωση, θεραπεία. Επανασύνδεση μετά από καβγά. Κάποιος ζητάει συγγνώμη. Γιατρός του σώματος, αλλά και της ψυχής. Φύλακας άγγελος.
Καλείσαι να φέρεις μια κατάσταση σε ισορροπία. Να αναμίξεις δύο εντελώς διαφορετικά στοιχεία με τέτοιον τρόπο ώστε να προκύψει ένα καλό και αρμονικό αποτέλεσμα. Να βρεις τη χρυσή τομή σε κάτι. Να συνεργαστείς ή και να συμβιβαστείς. Μετριοπάθεια, υπομονή και ταπεινότητα. Σημαίνει ότι τα πράγματα στη ζωή σου σύντομα θα αποκατασταθούν και θα επέλθει η ισορροπία. Συμβολίζει ένα άτομο ηπίων τόνων και ισορροπημένο. Η ήρεμη δύναμη.
Αισθηματικά 
● Κάτι αλλάζει στη ζωή σου αργά αλλά σταθερά και η συναισθηματική σου ζωή τροποποιείται προς το καλύτερο. Μετάβαση από παρελθόν στο μέλλον μέσω μιας διαδικασίας μεταμόρφωσης και ψυχικής επούλωσης που θέλει το χρόνο της. 
● Τα συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει βρίσκονται ακόμα σε μια διαδικασία εξέλιξης. 
● Δηλώνει μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση. 
● Μονοτονία στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα προχωράνε αργά αλλά σταθερά, η μετριοπάθεια είναι η ασφαλέστερη οδός αυτήν την περίοδο και όχι η βιασύνη.
● Επανασύνδεση μετά από καβγά ή χωρισμό, αφού ο καθένας επουλώσει τις πληγές του.
● Η αδελφή ψυχή σου. Κάποιος εντελώς διαφορετικός από εσένα, που σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό. Τα ετερώνυμα που έλκονται.
● Αν είστε μόνοι σημαίνει καινούρια γνωριμία. Ίσως υπάρχει μια κρυφή συμπάθεια στον περίγυρό σας που δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί.

Επαγγελματικά 
● Μια αρμονική συνεργασία, ηρεμία στο εργασιακό περιβάλλον. 
● Δεν είναι ώρα για αλλαγές.

Οικονομικά 
● Μέτρια οικονομική κατάσταση, τα έσοδα καλύπτουν τις δαπάνες. 
● Μακροπρόθεσμες επενδύσεις αποδίδουν.
● Ένας οικονομικός συμβιβασμός/διακανονισμός χρεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου