Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

15. Ο Διάβολος

Ο Διάβολος αντικατοπτρίζει τα αρχέγονα ένστικτα για τις γήινες απολαύσεις. Όταν έχουμε εμμονή με κάτι, και όλη μας η ύπαρξη περιστρέφεται γύρω από αυτό, τότε εμφανίζεται ο Διάβολος. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι ένα άτομο, μια σχέση, μια κατάσταση, τα χρήματα, το σεξ ή κάποιος εθισμός. Δηλώνει απληστία, ότι γινόμαστε αχόρταγοι σχετικά με κάτι. Αλλά και υπερβολική φιλοδοξία στην απόκτηση χρημάτων και πολυτέλειας. Είναι η κάρτα της ακολασίας.
Παράφορο πάθος, καταστροφική σχέση. Απληστία, παρανομία, αυτοκαταστροφή. Καταπίεση, αρρωστημένη αλληλεξάρτηση. Διαστροφές και εμμονές. Ανάγκη για απόλυτη εξουσία και έλεγχο.
Τζόγος, αλκοόλ, ναρκωτικά. Υπόκοσμος, μαστροπεία, εκβιασμός. Μαύρη μαγεία. Σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλικές διαστροφές, βιασμός. Υποδηλώνει συμπεριφορές εκτός ελέγχου και υπό αυτήν την έννοια μπορεί να συμβολίζει κάποιον με υστερία ή διπολική διαταραχή. Μερικές φορές δείχνει σεξουαλική ανικανότητα στους άντρες.
Αισθηματικά 
● Πάθος και λαγνεία, αποπλάνηση, μια σχέση θυελλώδης αλλά καθαρά σεξουαλική. Ένας σαρκικός έρωτας σάς παίρνει τα μυαλά και σας κάνει να μην βλέπετε ξεκάθαρα την πραγματικότητα.
● Παράνομη σχέση, απιστία. Ένας πειρασμός που θα σε θέσει σε κίνδυνο.
● Καταστροφική σχέση όπου σε χρησιμοποιούν. Κάποιος σε χρησιμοποιεί και σας χειρίζεται με πολύ έντεχνο τρόπο.
● Μια αγάπη –ναρκωτικό.
● Αν ρωτάς για τα αισθήματα του αγαπημένου σου και βγει αυτή η κάρτα, ίσως δείχνει ότι έχει εμμονή μαζί σου, με την αρνητική έννοια του όρου. Πρέπει να σε αποκτήσει (είτε να σε κρατήσει) πάση θυσία, με κάθε κόστος. Μπορεί να σε βλέπει σαν αντικείμενο. Επίσης, ο τρόπος που σε σκέφτεται δεν είναι ρομαντικός, αλλά μάλλον… πρόστυχος, σαν να είσαι κομμάτι κρέας.
● Ο Διάβολος συνήθως εμφανίζεται για να συμβολίσει έναν άντρα που βλέπει τις γυναίκες σαν σεξουαλικά αντικείμενα.
● Αν είσαι μόνος, σημαίνει ότι θα ζήσεις έντονα ερωτικές στιγμές οι οποίες όμως δεν θα έχουν μέλλον. Θα γεμίσεις το κρεβάτι σου αλλά όχι την καρδιά σου. Η γοητεία σας είναι μεγάλη και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Για άντρα συνήθως δείχνει ότι έχουν περάσει πολλές γυναίκες από το κρεβάτι του.

Επαγγελματικά 
● Αδιέξοδο, απώλειες, τραγικά λάθη.
● Εργασιακό bullying.
● Παράνομη εργασία, παρατυπίες και παρανομίες μέσα στη δουλειά.

Οικονομικά 
● Άμεση μεγάλη εισροή χρημάτων, συνήθως από τζόγο ή παράνομη δραστηριότητα.
● Δέσμιος οικονομικών υποχρεώσεων.
● Οικονομική εξαπάτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου