Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

17. Το Αστέρι

Το Αστέρι συμβολίζει την ελπίδα, το λαμπρό μέλλον, αισιοδοξία, τα όνειρα που πραγματοποιούνται αλλά και την θεϊκή καθοδήγηση. Ανάρρωση από ασθένεια ή από κάποια τραυματική εμπειρία. Ελπίδα και αισιοδοξία, πίστη. Πραγματοποίηση ονείρων.
Μια νεαρή κοπέλα, θηλυκό παιδί. Αστρολόγος, αστρολογία. Βορράς. Δηλώνει ταλέντο και δημιουργικότητα στις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, και μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο τραγουδιστή, ζωγράφο ή συγγραφέα. Το Αστέρι δίνει έμπνευση και αναγνώριση στους καλλιτέχνες.
Αν είσαι άντρας και ρωτάς, συμβολίζει το κορίτσι των ονείρων σου. Αν είσαι γυναίκα και ρωτάς τι αισθάνεται ο αγαπημένος σου, είσαι το κορίτσι των ονείρων του (και καθώς το Αστέρι έχει άμεσο συσχετισμό με τις νεαρές ηλικίες, μπορεί και να σε βλέπει σαν… «πιπινάκι». Το μικρό του κοριτσάκι!)
Αισθηματικά 
● Μια ευχάριστη νέα γνωριμία. Ένας έρωτας έρχεται, ένας άνθρωπος που σας αγαπά και σας φροντίζει, μια σχέση σας φέρνει τύχη και ανοίγει τα φτερά σας. Τώρα είναι η περίοδος που μπορεί να συναντήσετε την πραγματική αγάπη, μια αγάπη γεμάτη φωτεινά συναισθήματα, που σας γεμίζει δύναμη και προσδοκίες για ευτυχία.
● Επανασύνδεση με καλές προοπτικές. Αν ρωτάς για επανένωση ή αν θα είσαι τελικά μαζί με κάποιον ο οποίος σε ταλαιπωρεί και πέσει το Αστέρι στο άμεσο ή το μακρινό μέλλον, σημαίνει ότι θα ξαναχτίσετε την σχέση σας από την αρχή, μετά από μια ταραχώδη περίοδο.
● Η σχέση βελτιώνεται και γίνεται πιο ουσιαστική. Υπάρχει ελπίδα για την ολοκλήρωση μιας αγάπης. Οι δοκιμασίες εξασθενούν και απομακρύνονται.
● Μια αγάπη «γραμμένη στα άστρα». Ένας ερωτικός σύντροφος με τον οποίο ήταν γραφτό να συναντηθείτε στη ζωή αυτή. Μια σχέση αδελφής ψυχής.
● Πνευματικός έρωτας. Το σεξ δεν γίνεται μόνο για την πράξη αλλά είναι αποτέλεσμα μιας βαθιάς αγάπης.

Επαγγελματικά
● Αναγνωρίζεται η αξία σου. Επιτυχία, βραβείο. Απήχηση στο κοινό.
● Μια ελπιδοφόρα ευκαιρία εμφανίζεται.
● Εργασία που σχετίζεται με τα μέσα ενημέρωσης ή την κοινωνική προσφορά. Θα μπορούσε να δηλώσει και εθελοντική εργασία.
● Επιστήμονας, καλλιτέχνης.

Οικονομικά
● Εισροή χρημάτων, τα έσοδα ξεκινούν.
● Δείχνει μια αναπάντεχη ευκαιρία που θα σε διευκολύνει οικονομικά. 
● Θετικό χαρτί αν σκοπεύεις να πάρεις ένα ρίσκο και για τζόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου