Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

20. Η Κρίση

Η ΚΡΙΣΗ

Κάλεσμα σε απολογία, ένα ξαφνικό άκουσμα, μια σημαντική ανακοίνωση.
Αναγέννηση, ανάσταση, ανανέωση. Μια ριζική αλλαγή. 
Η κάρτα αυτή φέρνει στο δρόμο μας μεγάλες, εκ θεμελίων αλλαγές ζωής.
Ξαφνική συνειδητοποίηση, επιφοίτηση, ένα «ξύπνημα».
Η ώρα της Κρίσης έφτασε και όλα θα μπουν στη σωστή θέση, τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο.
Αποφοίτηση. Μουσική.
Όταν πέσει αυτή η κάρτα, είναι πολύ πιθανό κάποιος από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνισή του. Αυτό θα συμβεί προκειμένου να κλείσει ο κύκλος του κάρμα και να πάρετε τα απαραίτητα (εναπομείναντα) μαθήματα.
Αισθηματικά: ένα γρήγορο γεγονός θα αναστατώσει τα πάντα στη ζωή σας. Κάτι απρόοπτο στη ζωή ή στη σχέση σας, θα σας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης όλης της κατάστασης. Πρόκειται να γίνει αναθεώρηση της κατάστασης που οδηγεί σε μια οριστική απόφαση: μαζί ή χώρια. 

Η κάρτα αυτή δηλώνει ότι σας «ανακοινώνουν» ή εσείς «ανακοινώνετε» κάτι που αφορά ριζικές αλλαγές και αποφάσεις… το είδος αυτής της αλλαγής θα το δείξει η επόμενη κάρτα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από πρόταση για συγκατοίκηση και επισημοποίηση, μέχρι χωρισμό. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ριζικά μετά από αυτό. 

Μια σχέση από το παρελθόν επανέρχεται ξαφνικά στο προσκήνιο, και τότε θα παρθεί η τελική απόφαση: είτε θα ξανά είσαστε μαζί, είτε δεν θα ξαναδείτε ο ένας τον άλλον.

Αν είστε μόνοι, ένας ξαφνικός, κεραυνοβόλος έρωτας, μπορεί να αλλάξει όλα σας τα δεδομένα και να σας βγάλει από τη «βολή» σας. Νέος έρωτας σε απρόβλεπτες συνθήκες, με απρόβλεπτο και εκκεντρικό πρόσωπο.

Αν έχετε αμφιβολίες για το ταίρι σας, σημαίνει ότι μια ξαφνική λύση, ένας από μηχανής θεός, έρχεται και σας αποκαλύπτει την αλήθεια. 

Επαγγελματικά: προαγωγή, έπαινος, αναγνώριση της σκληρής δουλειάς. 
Σε εξετάζουν προσεκτικά και σε αξιολογούν. 
Μια μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία.

Οικονομικά: ερχομός χρημάτων. 
Προσοχή στους μαθηματικούς υπολογισμούς. 
Οικονομικά έγγραφα και συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου