Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

20. Η Κρίση

Όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα, σημαίνει ότι καλούμαστε να πάρουμε μια πολύ σημαντική απόφαση. Η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική μας, και πρόκειται να μας οδηγήσει σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και έχουμε ανάγκη, σύμφωνα με τη δική μας αλήθεια. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό και τις πραγματικές μας ανάγκες. Η κάρτα αυτή μας καλεί σε μεταμόρφωση. Η κάμπια πρέπει να μεταμορφωθεί σε πεταλούδα, γιατί αυτή είναι η πραγματική της φύση. Εάν δεν το κάνει θα πεθάνει. Έτσι και εμείς, αν δεν μεταμορφώσουμε τη ζωή μας σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και σύμφωνα με αυτό που πραγματικά είμαστε, αλλά εξακολουθήσουμε να αγνοούμε τη φύση μας όπως κάναμε μέχρι τώρα, θα καταστραφούμε.
Κάλεσμα σε απολογία, ένα ξαφνικό άκουσμα, μια σημαντική ανακοίνωση. Αλλά και ένα ξαφνικό τηλεφώνημα. Αναγέννηση, ανάσταση, ανανέωση. Μια ριζική αλλαγή. Η κάρτα αυτή φέρνει στο δρόμο μας μεγάλες, εκ θεμελίων αλλαγές ζωής. Ξαφνική συνειδητοποίηση, επιφοίτηση, ένα «ξύπνημα».  Η ώρα της Κρίσης έφτασε και όλα θα μπουν στη σωστή θέση, τίποτα δεν θα παραμείνει το ίδιο. Αποφοίτηση. Μουσική.Αισθηματικά
● Ένα γρήγορο γεγονός θα αναστατώσει τα πάντα στη ζωή σας. Κάτι απρόοπτο στη ζωή ή στη σχέση σας, θα σας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης όλης της κατάστασης. Πρόκειται να γίνει αναθεώρηση της κατάστασης που οδηγεί σε μια οριστική απόφαση: μαζί ή χώρια.
● Η κάρτα αυτή δηλώνει ότι σας «ανακοινώνουν» ή εσείς «ανακοινώνετε» κάτι που αφορά ριζικές αλλαγές και αποφάσεις… το είδος αυτής της αλλαγής θα το δείξει η επόμενη κάρτα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από πρόταση για συγκατοίκηση και επισημοποίηση, μέχρι χωρισμό. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ριζικά μετά από αυτό. 
● Μια σχέση από το παρελθόν επανέρχεται ξαφνικά στο προσκήνιο, και τότε θα παρθεί η τελική απόφαση: είτε θα ξανά είσαστε μαζί, είτε δεν θα ξαναδείτε ο ένας τον άλλον.
● Αν είστε μόνοι, ένας ξαφνικός, κεραυνοβόλος έρωτας, μπορεί να αλλάξει όλα σας τα δεδομένα και να σας βγάλει από τη «βολή» σας. Νέος έρωτας σε απρόβλεπτες συνθήκες, με απρόβλεπτο και εκκεντρικό πρόσωπο.
● Αν έχετε αμφιβολίες για το ταίρι σας, σημαίνει ότι μια ξαφνική λύση, ένας από μηχανής θεός, έρχεται και σας αποκαλύπτει την αλήθεια. 

Επαγγελματικά 
● Προαγωγή, έπαινος, αναγνώριση της σκληρής δουλειάς.
● Σε εξετάζουν προσεκτικά και σε αξιολογούν. 
● Μια μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία.
● Μια άλλη έννοια αυτής της κάρτας είναι ότι ήρθε η στιγμή να κυνηγήσεις τη δουλειά των ονείρων σου, αυτό για το οποίο αισθάνεσαι ότι γεννήθηκες για να κάνεις.

Οικονομικά
● Ερχομός χρημάτων. 
● Προσοχή στους μαθηματικούς υπολογισμούς. 
● Οικονομικά έγγραφα και συμβόλαια.

Όταν πέσει αυτή η κάρτα, είναι πολύ πιθανό κάποιος από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνισή του. Αυτό θα συμβεί προκειμένου να κλείσει ο κύκλος του κάρμα και να πάρετε τα απαραίτητα (εναπομείναντα) μαθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου