Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

21. Ο Κόσμος

Ο ΚΟΣΜΟΣ 

Ταξίδι ή εργασία στο εξωτερικό. Υλοποίηση, επιτυχία. Απόκτηση πτυχίου. Βραβείο, έπαινος. 
Το κλείσιμο και η ολοκλήρωση ενός κύκλου. Επιτυχία και ολοκλήρωση των στόχων μας. 
Για χωρισμένους δείχνει δεύτερο γάμο.
Για τους ελεύθερους συνήθως δείχνει γάμο σε μεγαλύτερη ηλικία.
Σηματοδοτεί το τέλος ενός «ταξιδιού». Μπορεί να δείχνει ότι θα πάρεις πτυχίο, ότι θα παντρευτείς, ότι το παιδί σου φεύγει από το σπίτι. Όλα αυτά είναι τελειώματα αλλά ταυτόχρονα και ξεκινήματα, που σηματοδοτούν το τέλος μιας κατάστασης και την ομαλή μετάβαση σε μία άλλη, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη φυσική τάξη των πραγμάτων.
Αισθηματικά: ο έρωτας που περίμενες. Ο γάμος που ονειρευόσουν. Ευτυχία στον έρωτα, ικανοποίηση και εκπλήρωση μέσα στη σχέση. Ολοκλήρωση, ανταμοιβή, εξασφαλισμένη επιτυχία.

Σταθεροποίηση, επισημοποίηση ή αναθέρμανση μιας σχέσης που έχει μπει στον «πάγο». Δυνατός έρωτας που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Γάμος, οικογένεια, παιδιά. Απόλυτη ένωση αρσενικού με θηλυκό. Έρχεται μια πολύ σημαντική περίοδος ζωής που σας αποζημιώνει για όλα.

Μπορεί να δείχνει και μια σχέση εξ αποστάσεως ή με κάποιον από το εξωτερικό. Επίσης συμβολίζει ταξίδια και μετακινήσεις με τον αγαπημένο σας.

Αν όμως ρωτάτε για κάποιον που μόλις γνωρίσετε, η κάρτα αυτή δηλώνει ότι η «σχέση» θα τελειώσει πριν καν καλά –καλά ξεκινήσει.

Επαγγελματικά: επιτυχία, διάκριση και επέκταση στο εξωτερικό. 
Εργασία που σχετίζεται με την κυβέρνηση και την πολιτική.

Οικονομικά: οικονομική επιτυχία, ευημερία, πλούτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου