Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

3. Η Αυτοκράτειρα

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η μάνα, η σύζυγος. Μια γυναίκα με εξουσία στη ζωή μας. Μια γυναίκα που είναι έγκυος. Φροντίδα. Γονιμότητα.
Η Αυτοκράτειρα είναι εκείνη που δίνει ζωή, όχι μόνο με την έννοια της γέννας, αλλά επίσης δίνει ζωή σε ιδέες, επιχειρήσεις, σχέσεις, και οτιδήποτε έχει προοπτικές για να αναπτυχθεί.
Αντιπροσωπεύει μια γυναίκα πολύ αισθησιακή και σεξουαλική. Ντύνεται πολύ όμορφα και ακολουθεί τη μόδα. Είναι αυτό που λέμε ότι «έχει όλο το πακέτο»: όμορφη, καλή, μαγειρεύει, κορίτσι για σπίτι.Αισθηματικά: παντρεύεσαι, κάνεις παιδί. Είναι η καλύτερη κάρτα για γονιμότητα.

Σχέση με παντρεμένη γυναίκα. 

Δείχνει μια αγαπησιάρικη σχέση με φροντίδα και νοιάξιμο, όπου δίνεις και παίρνεις αγάπη. Μακράς διάρκειας αγάπη και ερωτική πίστη. Σύντροφος που σε φροντίζει, σε νταντεύει, σε κακομαθαίνει και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου, υλικές και συναισθηματικές.

Για άντρα είναι η γυναίκα με την οποία θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια. Η γυναίκα αυτή τον ελκύει εξωτερικά, την θεωρεί όμορφη και εμφανίσιμη.

Πολλές φορές συμβολίζει μια γυναίκα που επηρεάζει τη σχέση σας, αν είναι για καλό ή για κακό, θα το δείξουν οι διπλανές κάρτες. Μπορεί να είναι κάποια μητέρα (η δική σας ή του αγαπημένου σας) ή κάποια που τον προσεγγίζει ερωτικά. Αν διατηρείτε σχέση με παντρεμένο, η κάρτα συμβολίζει τη γυναίκα του, ενώ εσάς σας αντιπροσωπεύει η Ιέρεια.

Επαγγελματικά: το αφεντικό σου, η διευθύντριά σου. 
Τα σχέδιά σου καρποφορούν. 
Γέννηση και ανάπτυξη ενός προσοδοφόρου σχεδίου ή ιδέας. 
Εργασία από το σπίτι.

Οικονομικά: ευοίωνη περίοδος για εισροή χρημάτων. 
Απόκτηση/πώληση σπιτιού ή οικοπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου