Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

3. Η Αυτοκράτειρα

Είναι η μητέρα που σε φροντίζει, η σύζυγος. Μια γυναίκα που είναι έγκυος, γονιμότητα, γέννα και εγκυμοσύνη. Φροντίδα, στοργή, νοιάξιμο και «ντάντεμα». Θηλυκότητα, αισθησιασμός και ομορφιά. Αφθονία συναισθηματική και υλική. Είναι εκείνη που δίνει ζωή, όχι μόνο με την έννοια της γέννας, αλλά επίσης δίνει ζωή σε ιδέες, επιχειρήσεις, σχέσεις, και οτιδήποτε χρειάζεται να αναπτυχθεί. Μια γυναίκα με εξουσία στη ζωή μας. Ένας καλός γάμος. Σαν άτομο είναι πολύ αισθησιακή και ερωτική.
Στην αρνητική της μορφή δείχνει μια γυναίκα τυραννική, η κακιά σύζυγος, η κακιά μάνα ή πεθερά. Είτε σε έχει απορρίψει παραμελώντας τις ανάγκες σου, είτε σου προκαλεί ασφυξία η ζήλια της, η ανάγκη της να ελέγχει τα πάντα και η υπερβολική της αγάπη.Αισθηματικά
● Παντρεύεσαι, κάνεις παιδί. Είναι η καλύτερη κάρτα γονιμότητας.
● Σχέση με παντρεμένη γυναίκα.
● Δείχνει μια αγαπησιάρικη σχέση με φροντίδα και νοιάξιμο, όπου δίνεις και παίρνεις αγάπη. Εδώ η γυναίκα ίσως έχει το πάνω χέρι. Μακράς διαρκείας αγάπη και ερωτική πίστη. Σύντροφος που σε φροντίζει, σε κακομαθαίνει και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου, υλικές και συναισθηματικές.
● Για τον άντρα ενδιαφερόμενο είναι η γυναίκα με την οποία θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια. Έχει όλο το «πακέτο». Τον ελκύει εξωτερικά, είναι όμορφη και περιποιημένη.
● Πολλές φορές συμβολίζει μια γυναίκα που επηρεάζει τη σχέση μας, αν είναι για καλό ή κακό θα το δείξουν οι διπλανές κάρτες. Μπορεί να είναι μάνα, πεθερά, ή κάποια που προσεγγίζει ερωτικά τον αγαπημένο μας.
● Αν έχεις σχέση με παντρεμένο, η κάρτα αυτή συμβολίζει τη γυναίκα του, ενώ εσένα αντιπροσωπεύει η Ιέρεια.

Επαγγελματικά
● Μπορεί να δείχνει το αφεντικό σου, τη διευθύντριά σου.
● Τα σχέδιά σου καρποφορούν.
● Γέννηση και ανάπτυξη ενός δημιουργικού σχεδίου ή ιδέας.
● Εργασία από το σπίτι.

Οικονομικά
● Ευοίωνη περίοδος για εισροή χρημάτων.
● Αγορά, ενοικίαση ή πώληση ακινήτου, έσοδα από ακίνητα.
● Συμβολίζει τις «θυληκές» μορφές εξουσίας, δηλαδή Τράπεζα και Εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου