Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

4. Ο Αυτοκράτορας

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ 

Ο πατέρας, ο σύζυγος. Ένας άντρας με εξουσία πάνω μας. Ο εργοδότης μας. 
Αν είσαι γυναίκα, συμβολίζει τον άντρα που θα θελήσει να κάνει οικογένεια μαζί σου, με δομή και πειθαρχία.
Αισθηματικά: γνωριμία –σχέση με μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα ή υψηλά ιστάμενο. 

Αν είσαι γυναίκα αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει έναν άντρα που θα προσφέρει στην ζωή σου σιγουριά, ασφάλεια και δεν θα λείπει λεπτό από το πλάι σου, η αγάπη και η φροντίδα του. Αυτός ο άντρας θα σας βοηθήσει παντού. Θα μπορούσε να προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο ή να είναι ένας άντρας με πλούτο και υλική δύναμη. Είναι όμως έντονα πατριαρχικός και θέλει να γίνεται το δικό του και να έχει το πάνω χέρι. παρόλο που κάνει τα πάντα για να νιώσετε βασίλισσα.
Αν είστε άντρας, έρχεται μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος για σας με έμφαση στη σεξουαλικότητα. Προσέξετε μόνο κάποιον ερωτικό αντίζηλο που μπορεί να σας επιβουλεύεται. 

Με αρνητικές κάρτες δηλώνει ζήλια και υπερβολική κτητικότητα, εκρήξεις θυμού, σκηνές ζηλοτυπίας. Μια σχέση όπου ο άντρας εξουσιάζει (έχει το πάνω χέρι) και χρειάζεται άμεσα να επέλθει η ισορροπία. Μπορεί άνετα να μετατραπεί σε έναν οξύθυμο τύραννο.
Αίσθημα ευθύνης και σταθερή -σφιχτή (έως ασφυκτική) δέσμευση σε μια σχέση.

Σε ερώτηση για το αν ο αγαπημένος σου θα κάνει κάποια κίνηση, για παράδειγμα αν πρόκειται να σου τηλεφωνήσει (ενώ έχει χαθεί) η απάντηση είναι αρνητική. Ο Αυτοκράτορας θα εξακολουθεί να κάνει και στο μέλλον αυτό που κάνει τώρα, είναι είναι καλό είτε κακό. Δεν πρόκειται να «αφήσει» το θρόνο του για κάτι άλλο, οι απόψεις του είναι παγιωμένες. Υπό αυτήν την έννοια λοιπόν, δείχνει έναν σύντροφο που δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά (αν αυτό ρωτάμε) αλλά αν η ερώτηση αφορά θέμα πίστης, σημαίνει ότι είναι πιστός.

Επαγγελματικά: το αφεντικό σου, ο διευθυντής σου. Με θετικά χαρτιά, ένας άντρας με εξουσία θα σε στηρίξει και θα σε συμβουλέψει, ένας Μαικήνας. 
Προαγωγή. 
Αυτοαπασχόληση (είσαι κύριος του εαυτού σου) ή υψηλά πόστα εργασίας.

Οικονομικά: κάποιος ελέγχει τα οικονομικά σου, είτε αυτήν την περίοδο δεν σε παίρνει να κάνεις πολλά έξοδα και γίνεσαι πιο πειθαρχημένος. 
Ελεγχόμενη και πειθαρχημένη προσέγγιση στον προϋπολογισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου