Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

5. Ο Ιεροφάντης

Διδάσκαλος, ιερέας, καθοδηγητής, guru, ψυχολόγος. Κάποιος που σε συμβουλεύει και μεσολαβεί υπέρ σου. Εκκλησία, γάμος. Συμβολίζει την κοινωνία και την δομημένη, συγκροτημένη τάξη η οποία την διέπει. Μπορεί να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε «ομάδα» η οποία θέτει λειτουργικούς κανόνες στην κοινωνία, όπως η Εκκλησία, το σχολείο και το Πανεπιστήμιο. Συμβολίζει την παράδοση, το πρέπει και το κοινωνικά αποδεκτό, το status quo.Αισθηματικά
● Σχέση που καταλήγει σε γάμο ή παντρεμένο ζευγάρι.
● Μια σταθερή σχέση που πολύ δύσκολα θα διαλυθεί.
● Πρόταση για γάμο ή επισημοποίηση. Ο γάμος αυτός συχνά δεν γίνεται από τρελό έρωτα ή γνήσια επιθυμία, αλλά γιατί «έτσι πρέπει να γίνει», επειδή κάποιος ή κάτι μπορεί να σας πιέζει, είτε με την έννοια ότι αφού όλοι παντρεύονται, πρέπει να παντρευτείτε και εσείς.
● Μαζί με τον Αυτοκράτορα δηλώνει σχέση ή γάμο με κατά πολύ μεγαλύτερο ηλικιακά άντρα.
● Ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο σε συμβουλεύει για το πώς θα φερθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άκουσέ το και δεν θα χάσεις.
● Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να προκύψει φλερτ με άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.
● Μια σχέση που δηλώνεται από την κάρτα του Ιεροφάντη, δεν μπορεί να λειτουργήσει και να εξελιχθεί, εάν δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή. Και εδώ έχουμε ένα άτομο το οποίο ναι μεν έχει συναισθήματα, αλλά δεν προχωράει επειδή σκέφτεται «τι θα πει ο κόσμος». 

Επαγγελματικά
● Διδασκαλία και εκπαίδευση.
● Χρειάζεται περαιτέρω εκπαίδευση προκειμένου να αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου. Ίσως χρειάζεται να κάνεις μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ή να παρακολουθήσεις κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο.
● Συμβολίζει επίσης τους συμβούλους, και ενδεχομένως χρειάζεται να προσλάβεις κάποιον μέντορα ή υπεύθυνο, που να γνωρίζει καλά το αντικείμενο.
● Άτομο που μεσολαβεί υπέρ σου. Μπορεί να δείχνει κάποιον που σε συμβουλεύει, έναν μέντορα.
● Ομαδική δουλειά και συνεργασία με μια ομάδα ατόμων.
● Αλυσίδα καταστημάτων franchise. Εργασία σε μια μεγάλη και εδραιωμένη εταιρία.
● Εργασία σε θρησκευτικές οργανώσεις, σχολεία/πανεπιστήμια και ιδρύματα (φυλακές, νοσοκομεία, ψυχιατρεία).

Οικονομικά
● Γίνεσαι συντηρητικός στα έξοδα.
● Ακολουθείς τους κανόνες, τιμιότητα, κάποιος που πηγαίνει με το «σταυρό στο χέρι» και ο τρόπος ζωής του συμβαδίζει απόλυτα με το εισόδημά του.
● Είναι το χαρτί της φιλανθρωπίας και μπορεί να δείχνει κάποιον που σε στηρίζει οικονομικά ή σου δανείζει χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου