Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

7. Το Άρμα

Ταξίδι, μετακίνηση, αυτοκίνητο, όχημα. Άφιξη ή επιστροφή προσώπου. Στρατός, στρατιωτικός. Νίκη, θρίαμβος και επιτυχία στα σχέδιά μας. Ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις προς το καλύτερο. Δύναμη θέλησης, αποφασιστικότητα, διεκδίκηση, κάποιος που πηγαίνει πρόσω ολοταχώς έχοντας τις μηχανές σε πλήρη ισχύ. Μερικές φορές δείχνει ότι κάποιος είναι βιαστικός, προχωράει υπερβολικά γρήγορα και παρορμητικά. Η έντονη επιθυμία και το ένστικτο της παρόρμησης, παραμερίζουν τη λογική σκέψη.
Στην αρνητική του πλευρά δηλώνει ότι κάποιος θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο και να οδηγεί τις καταστάσεις εκεί που θέλει. Χειριστικότητα. Ταχύτητα.Αισθηματικά
● Καινούρια γνωριμία (ίσως σε ταξίδι).
● Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση, ένα πρόσωπο που μένει σε απόσταση από σένα, τώρα θα παίξει σοβαρό ρόλο στη ζωή σου. Μπορεί ο έρωτας να έρχεται από μακριά, να τον συναντήσεις κατά τη διάρκεια ταξιδιού ή στις διακοπές.
● Ένα λαμπερό πρόσωπο εμφανίζεται στο δρόμο σου και σε διεκδικεί. Ο αγαπημένος σου σε διεκδικεί. Κατακτάς το πρόσωπο που επιθυμείς. Έντονη σεξουαλικότητα.
● Επανασύνδεση, κάποιος επιστρέφει.
● Θετική εξέλιξη, η σχέση προχωράει μπροστά. Ξαφνική απόφαση για γάμο ή συγκατοίκηση.

Επαγγελματικά
● Δουλειά που σχετίζεται με ταξίδια ή με οχήματα. Επαγγελματικό ταξίδι.
● Κάτι καλό έρχεται, πετυχαίνεις τους στόχους σου. Προαγωγή, ευμενής μετάθεση σε άλλο τόπο ή καινούρια καλύτερη εργασία.

Οικονομικά 
● Αύξηση χρημάτων.
● Αν περιμένεις χρήματα που έχουν δρομολογηθεί, θα έρθουν. Επιστροφή χρεών.
● Χρήματα για την αγορά ή την επισκευή ενός οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου