Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

9. Ο Ερημίτης

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Απομόνωση, μοναξιά. Μοναχός, μοναστήρι, σοφός άντρας, ηλικιωμένος άντρας.
Συμβολίζει ένα άτομο που χαρακτηρίζεται από αναλυτική σκέψη και διορατικότητα, που «ζυγίζει» τα πάντα με το νου, όμως χρειάζεται να αφιερώνει χρόνο στη μοναχικότητα προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του και να πετύχει τους στόχους του. Χαρακτηρίζεται από τους γύρω του ως «παράξενος» και «μοναχικός λύκος».Αισθηματικά: σχέση/γάμος με ηλικιωμένο άτομο. 

Φανερώνει μια περίοδο μοναχικότητας και ενδοσκόπησης. Αποξένωση, σιωπή. Άτομο που αισθάνεται μοναξιά και κλείνεται στον εαυτό του, προκειμένου να σκεφτεί το μέλλον και τα πραγματικά του θέλω.
Αν είσαι ήδη σε σχέση σημαίνει απομάκρυνση μεταξύ σας. Μπορεί να κοιμόσαστε σε ξεχωριστά δωμάτια.

Αν το άτομο είναι μόνο, σημαίνει ότι δεν αφήνει εύκολα να το πλησιάσουν και έχει την τάση να «εξαφανίζεται» και να μην απαντάει σε τηλεφωνήματα. 

Άτομο από το παρελθόν.

Επαγγελματικά: μπορεί να συμβολίζει μια πολύ παλιά επιχείρηση. Κάποιος που έχει μεγάλη εμπειρία και είναι χρόνια αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. 

Εργασία ως δάσκαλος, συγγραφέας ή ερευνητής.

Συνήθως όμως δεν είναι καλό χαρτί, δείχνει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει απορροφηθεί από άλλα πράγματα και δεν ασχολείται με τη δουλειά του. Επίσης σημαίνει θλίψη μέσα στη δουλειά.

Οικονομικά: συνταξιοδότηση. 
Χρήματα από ηλικιωμένο πρόσωπο ή από τους γονείς σου. 
Δεν είναι καλό χαρτί και δείχνει ότι ηθελημένα αγνοείς οικονομικές υποχρεώσεις και λογαριασμούς, οι οποίοι κάποια στιγμή θα έρθουν στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου