Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

9. Ο Ερημίτης

Απομόνωση, μοναξιά και μοναχικότητα, ενδοσκόπηση. Μοναχός, μοναστήρι, σοφό άτομο, ηλικιωμένο πρόσωπο. Συμβολίζει ένα άτομο που χαρακτηρίζεται από αναλυτική σκέψη και διορατικότητα, που «ζυγίζει» τα πάντα με το νου, όμως χρειάζεται να αφιερώνει χρόνο στη μοναχικότητα προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του. Άτομο μοναχικό που κλείνεται στον εαυτό του. Χαρακτηρίζεται από τους γύρω του ως «παράξενος» και «μοναχικός λύκος».
Στην αρνητική του μορφή δηλώνει αποξένωση, αυτοπεριορισμό και αυτοτιμωρία, απόσυρση, κατάθλιψη, κλείσιμο στον εαυτό, σιωπή.Αισθηματικά
● Σχέση/γάμος με ηλικιωμένο άτομο.
● Φανερώνει μια περίοδο μοναχικότητας και ενδοσκόπησης. Αποξένωση, σιωπή. Άτομο που αισθάνεται μοναξιά και κλείνεται στον εαυτό του, προκειμένου να σκεφτεί το μέλλον και τα πραγματικά του θέλω.
● Αν είσαι ήδη σε σχέση σημαίνει απομάκρυνση μεταξύ σας. Γίνεστε δύο ξένοι. Μπορεί να κοιμόσαστε σε ξεχωριστά δωμάτια.
● Αν το άτομο είναι μόνο, σημαίνει ότι δεν αφήνει εύκολα κάποιον να το πλησιάσει, η καρδιά του είναι παγωμένη. Ίσως έχει την τάση να «εξαφανίζεται» και να μην απαντάει σε τηλεφωνήματα.
● Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει για σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να λυθούν ορισμένα μεταξύ σας θέματα.

Επαγγελματικά
● Μπορεί να συμβολίζει μια πολύ παλιά επιχείρηση. Κάποιος που έχει μεγάλη εμπειρία και είναι χρόνια αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει.
● Εργασία ως δάσκαλος, συγγραφέας ή ερευνητής.
● Συνήθως όμως δεν είναι καλό χαρτί, δείχνει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει απορροφηθεί από άλλα πράγματα και δεν ασχολείται με τη δουλειά του. Επίσης σημαίνει θλίψη μέσα στη δουλειά.
● Συνταξιοδότηση.

Οικονομικά
● Χρήματα από ηλικιωμένο πρόσωπο ή από τους γονείς σου.
● Δεν είναι καλό χαρτί και δείχνει ότι ηθελημένα αγνοείς οικονομικές υποχρεώσεις και λογαριασμούς, οι οποίοι κάποια στιγμή θα έρθουν στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου