Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

10 Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Τελειοποιημένης Ευτυχίας
Αστρολογική αντιστοιχία: Άρης στους Ιχθύες
Χρόνος: μέσα σε ένα μήνα. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Ιχθύ, και συγκεκριμένα από τις 11 – 20 Μαρτίου.
Λέξεις - κλειδιά: Μακροχρόνια σχέση, δημιουργία οικογένειας, γάμος. Μεγάλη χαρά, ευτυχία, καλοτυχία, ευλογία, ευχάριστες ειδήσεις. Σπίτι στην πόλη. Συμβολίζει το γάμο, τα παιδιά και την οικογένεια.Το χαρτί αυτό σηματοδοτεί την οικογενειακή ευτυχία και τους δυνατούς δεσμούς αγάπης ανάμεσα στα μέλη της. Είναι πολύ θετικό αν σκοπεύετε να παντρευτείτε, να κάνετε παιδί, να υιοθετήσετε ένα παιδί ή ακόμα και ένα κατοικίδιο. Συμβολίζει το γάμο, όχι ως κοινωνικό θεσμό και υποχρέωση, αλλά με την ουσιαστική του έννοια και δείχνει έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο και ένα ζευγάρι που παντρεύεται από αγάπη και έρωτα. Συμβολίζει την απόλυτη ευτυχία, την απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση και την αγάπη που μας ολοκληρώνει. Η κάρτα αυτή φέρνει μαζί της κάθε είδους ευλογία στον ενδιαφερόμενο.

Αισθηματικά
Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μια πολύ ικανοποιητική φάση. Το χαρτί αυτό δηλώνει μια ευτυχισμένη σχέση, μια ευτυχισμένη οικογένεια, μια μακροχρόνια σχέση με ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είσαι ήδη σε σχέση μπορεί να σημαίνει πρόταση για συγκατοίκηση ή για γάμο, ενώ αν είσαι σε γάμο, ότι θα αποκτήσετε σύντομα παιδιά. Σε κάθε περίπτωση το χαρτί αυτό είναι από τα πιο θετικά και προαναγγέλλει στιγμές ευτυχίας με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος, σημαίνει ότι θα γνωρίσεις την αδελφή ψυχή σου, κάποιον με τον οποίο θα έχετε ένα δυνατό συναισθηματικό δέσιμο και θα θελήσετε να κάνετε μαζί οικογένεια. Αλλά μπορεί και να γνωρίσεις κάποιον μέσα από τον οικογενειακό σου κύκλο, για παράδειγμα σε ένα οικογενειακό τραπέζι, σε κάποιον γάμο ή βάφτιση, ή από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.


Είναι πολύ θετικό χαρτί αν ρωτάμε και για επανασύνδεση. Σημαίνει ότι το αγαπημένο μας πρόσωπο θα γυρίσει και μάλιστα με προοπτικές για μονιμοποίηση ή επισημοποίηση της σχέσης.


Επαγγελματικά 
Τα πράγματα πάνε ακριβώς όπως θέλεις. Η εργασία σου σε ικανοποιεί, σου προσφέρει χαρά και οικονομικές απολαβές. Θυμηθείτε ότι οι Κούπες έχουν να κάνουν περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τα υλικά αγαθά. Μπορεί να αισθάνεσαι λοιπόν ότι έχεις βρει τη δουλειά των ονείρων σου, ακόμα και αν ο μισθός σου είναι ελάχιστος. Χωρίς βέβαια απαραίτητα το ένα να αποκλείει το άλλο.

Αν ψάχνεις για δουλειά, σημαίνει ότι κάτι πολύ καλό έρχεται στο δρόμο σου. Μπορεί να βρεις δουλειά μέσα από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.


Η κάρτα αυτή δηλώνει ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο αισθάνεσαι τους συναδέλφους σου σαν οικογένεια και είσαστε μια δεμένη ομάδα. Μπορεί επίσης να δηλώνει μια οικογενειακή επιχείρηση.


Τέλος, μπορεί να συμβολίζει επαγγέλματα που σχετίζονται με τη φήμη, τη διασημότητα ή με τις επενδύσεις σε ακίνητα, όπως κτηματομεσιτικά.


Οικονομικά 
Αφθονία και καλοτυχία σημαίνει αυτό το χαρτί, σύντομα θα απαλλαγείς από τα οικονομικά άγχη. Αν περιμένεις χρήματα αυτά μπορεί να έρθουν σε μορφή δωρεάς ή κληρονομιάς, αλλά δεν αποκλείεται και ότι θα πουλήσεις ή θα ενοικιάσεις κάποιο ακίνητο, αν αυτό είναι που σε απασχολεί. 

Ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε στηρίξει και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, μπορεί να είναι συγγενής σου, ο σύντροφός σου ή ένας πολύ στενός σου φίλος.


Πολλές φορές δηλώνει αναπάντεχα χρήματα, κοιτάζουμε τα διπλανά χαρτιά για να δούμε από που προέρχονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου