Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

10 Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Καταστροφής
Αστρολογική αντιστοιχία: Ήλιος στους Διδύμους
Χρόνος: μέσα σε 10 ημέρες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Διδύμου, και συγκεκριμένα από τις 11 – 20 Ιουνίου.
Λέξεις - κλειδιά: Επώδυνο τέλος, καταστροφή, αποτυχία, πισώπλατο μαχαίρωμα. Ένα ανελέητο χτύπημα. Χρεοκοπία, χάσιμο δουλειάς ή σπιτιού. Πόνος ή εγχείρηση στη μέση. Θάνατος.Πρόκειται για την χειρότερη κάρτα της Ταρώ. Συμβολίζει ένα επώδυνο τέλος μιας κατάστασης, είτε αυτό είναι μια ερωτική σχέση, ένας γάμος, μια φιλία ή μια δουλειά. Το τέλος αυτό συνοδεύεται από συναισθήματα κατάθλιψης και απόγνωσης. Είναι η πιο σκοτεινή ώρα, η στιγμή που όλα μας φαίνονται μαύρα και μάταια. Τα μαχαιρώματα που απεικονίζει αυτή η κάρτα προέρχονται από ανθρώπους που αγαπήσαμε και εμπιστευτήκαμε. Επίσης, μερικές φορές δηλώνει και σωματικό κίνδυνο, μια κατάσταση όπου κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα, επιθετικότητα, βία και εγκληματικότητα.

Αισθηματικά 
Δηλώνει το καταστροφικό τέλος μιας σχέσης. Η σχέση εδώ τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα. Και αυτό επειδή ο πόνος που θα βιώσουμε είναι τόσο ισχυρός, που δεν θα αφήσει περιθώρια για πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις. Πολύ συχνά η αιτία του χωρισμού είναι μια απιστία. Αλλά εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μπορεί το τρίτο πρόσωπο στη σχέση σου να είναι συγγενής σου, ή ο καλύτερός σου φίλος.

Μερικές φορές δηλώνει θυματοποίηση μέσα στη σχέση. Μπορεί ο σύντροφός σου να σε κακομεταχειρίζεται, συναισθηματικά, ψυχικά και σωματικά, ειδικά αν στο άπλωμα πέσει ο Διάβολος, το 5 Ξιφών ή το 8 Ξιφών, ακόμα και ο Βασιλιάς Ξιφών.

Επαγγελματικά  
Χάσιμο εργασίας, κλείσιμο εταιρίας. Πισώπλατο μαχαίρωμα από συναδέλφους, συνεργάτες ή ανταγωνιστές.

Οικονομικά
Αναπάντεχη οικονομική καταστροφή. Χρεοκοπία. Προσέξτε που δανείζετε ή επενδύετε τα χρήματά σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος για εξαπάτηση ολκής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου