Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

2 Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Αγάπης
Αστρολογική αντιστοιχία: Αφροδίτη στον Καρκίνο
Χρόνος: μέσα σε 2 εβδομάδες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Καρκίνου, και συγκεκριμένα από τις 21 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.
Λέξεις - κλειδιά: Δύο άνθρωποι έρχονται κοντά. Ένωση κάθε είδους. Αμοιβαία συναισθήματα, σχέσεις αρμονικές. Συμβολίζει τις ερωτικές σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά και τις πολύ στενές φιλίες.Το χαρτί αυτό συμβολίζει δύο ανθρώπους που έρχονται κοντά και δημιουργούν μια στενή σχέση, όχι απαραίτητα ερωτική. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία μία χαρμόσυνη, συναισθηματική ένωση και συνήθως αντιπροσωπεύει μία ερωτική σχέση, την αρχή ενός ειδυλλίου αλλά και την αρχή μιας φιλίας ή και επαγγελματικής συνεργασίας.

Αισθηματικά
Το χαρτί αυτό είναι πολύ θετικό για οποιοδήποτε ερώτημα αφορά τα αισθηματικά. Αν είσαι μόνος, δηλώνει ότι σύντομα θα κάνεις μια ερωτική γνωριμία που θα γίνει μια στενή σχέση. Προετοιμάσου να βρεις το άλλο σου μισό, την αδερφή ψυχή σου.

Αν ρωτάς για επανασύνδεση, σημαίνει ότι το ταίρι σου σε αγαπάει ακόμα, θα γυρίσει και θα είσαστε ξανά μαζί.


Δηλώνει μια σχέση ισορροπημένη, που χαρακτηρίζεται από αρμονία και ερωτική πίστη. Υπάρχει σεξουαλική έλξη, χημεία και αμοιβαία συναισθήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να είναι σημάδι για αρραβώνα. 


Επαγγελματικά
Συμβολίζει μια πετυχημένη συνεργασία. Θα συνεταιριστείς με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που μπορεί να είναι συγγενής σου, στενός φίλος ή ο σύντροφός σου. 

Δείχνει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου συνεργάζεσαι με τους άλλους αρμονικά. Όλα κυλάνε ήρεμα και είσαι ικανοποιημένος. Αν ψάχνεις για δουλειά το χαρτί αυτό σημαίνει ότι έρχεται κάτι πολύ καλό. Αλλά μπορεί να είναι και ένδειξη ότι θα βρεις τον έρωτα στον επαγγελματικό σου χώρο.


Οικονομικά
Δηλώνει ισορροπία εσόδων –εξόδων, υπάρχει αρμονία. Επίσης έσοδα που προέρχονται από αγοραπωλησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου