Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

2 Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Ανακωχής
Αστρολογική αντιστοιχία: Σελήνη στο Ζυγό
Χρόνος: μέσα σε 2 εβδομάδες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Ζυγού, και συγκεκριμένα από τις 23 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Δίλημμα, σταυροδρόμι, βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο επιλογές και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, εθελοτυφλείς. Φοβάσαι να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα, κλείνεις τα μάτια σου στα κακώς κείμενα. Δείχνει διαζύγιο, εν διαστάσει συζύγους ή δοκιμαστικό (όχι οριστικό) χωρισμό, μετέωρο.Το χαρτί αυτό συμβολίζει την δυαδικότητα και τις επιλογές. Υπάρχει ένα σχίσμα ανάμεσα στο μυαλό και το συναίσθημα. Μια κατάσταση όπου άλλα σου λέει η καρδιά σου και άλλα η λογική σου, με αποτέλεσμα να καταλήγεις σε αδιέξοδο. Εναλλακτικά, η κάρτα αυτή σημαίνει ότι κλείνεις τα μάτια σου στα κακώς κείμενα. Συμβολίζει την ηρεμία, την απραξία και την διακοπή της δράσης. Στη θέση της έκβασης αυτό το χαρτί δηλώνει ότι δεν πρόκειται να καταλήξουμε σύντομα σε μια λύση που μας ικανοποιεί. Για αυτό θα χρειαστεί να κάνουμε μια προσωρινή παύση.

Αισθηματικά 
Συμβολίζει μια κλειστή καρδιά. Κάποιος που κλείνει την καρδιά του και το μυαλό του αγνοώντας τα πραγματικά του συναισθήματα, αλλά και επειδή φοβάται να εκφραστεί. Πρόκειται για κάποιον που έχει πληγωθεί στο παρελθόν και κρατάει τους άλλους σε απόσταση, από φόβο μήπως ξαναπληγωθεί. Σημαίνει ότι υπάρχουν μπλοκαρισμένα συναισθήματα.

Από την άλλη μπορεί να δηλώνει ότι βρίσκεσαι σε δίλημμα, είσαι μπροστά σε μια επώδυνη επιλογή και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Γνωρίζεις ότι πρέπει να πάρεις μια απόφαση αλλά το αναβάλλεις. Αυτή η επιλογή μπορεί να σχετίζεται με έναν χωρισμό, ή ακόμα και να είσαι διχασμένος ανάμεσα σε δύο άτομα.


Επαγγελματικά 
Βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, όμως δεν παίρνεις μια απόφαση. Βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Όποια απόφαση και να πάρεις, θα έχει αντίκτυπο. Μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση του τύπου «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Αν ψάχνεις για εργασία, είτε δεν θα λάβεις καμία θετική απάντηση, είτε θα έχεις δύο προσφορές για δουλειά, που όμως καμία από τις δύο δεν θα σε ικανοποιεί. Θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα πρέπει να δεχτείς τη μία εξ αυτών, ή να συνεχίσεις το ψάξιμο.


Το χαρτί αυτό συμβολίζει και  τους ανταγωνιστές σου, και την ανάγκη να κάνεις περισσότερα πράγματα για να ξεπεράσεις και να φανείς πιο έξυπνος από τον ανταγωνισμό.


Οικονομικά 
Δεν έχεις πολλά χρήματα, αλλά έχεις τον πλήρη έλεγχο. Μαζί με θετικά χαρτιά μπορεί να συμβολίζει και ένα παθητικό εισόδημα.
Με αρνητικά χαρτιά δηλώνει ότι βρίσκεσαι σε οικονομικό αδιέξοδο. Κακές αποφάσεις σε οδήγησαν στην κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου