Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

3 Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Αφθονίας
Αστρολογική αντιστοιχία: Ερμής στον Καρκίνο
Χρόνος: το γεγονός θα συμβεί γρήγορα και αναπάντεχα, μέσα σε 3 εβδομάδες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Καρκίνου, και συγκεκριμένα από 2 – 11 Ιουλίου.
Λέξεις - κλειδιά: Είναι το χαρτί της φιλίας και της διασκέδασης. Καλοπέραση και παρέα με φίλους, κοινωνική ζωή. Μια γιορτή. Εστιατόριο, μπαρ, καφετέρια, έξοδος, ραντεβού, πρόσκληση. Με αρνητικά φύλλα δείχνει λυκοφιλία, φίλοι που μιλούν πίσω από την πλάτη σου, πηγαδάκια. Άτομο που πίνει όταν βγαίνει έξω με φίλους. Φήμη και δημοτικότητα.Όταν εμφανίζεται η κάρτα αυτή φέρνει μαζί της γιορτές και χαρούμενες στιγμές. Θα μπορούσε να συμβολίζει οποιαδήποτε γιορτή όπως γενέθλια, αποφοίτηση, αρραβώνα, γάμο. Αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς και καλοπέρασης ιδιαίτερα με φίλους.  Είναι το χαρτί της πετυχημένης συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι τρεις γυναίκες στην εικόνα γιορτάζουν για κάτι το οποίο προφανώς έχουν πετύχει μαζί. Μέσα σε όλο αυτό το γενικότερο κλίμα ευφορίας, οι προσωπικές και συναισθηματικές σχέσεις γίνονται πιο δυνατές και ουσιαστικές.

Αισθηματικά 
Το χαρτί αυτό είναι καλό αν ρωτάμε για καινούρια σχέση, ή για το αν θα εμπλακούμε ερωτικά με κάποιο άτομο. Δείχνει ένα ερωτικό ραντεβού, μια ρομαντική έξοδο με ποτό και φαγητό, ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης, σεξ και αλκοόλ. Γενικά συμβολίζει τη φάση όπου επιθυμούμε περισσότερο την διασκέδαση και την καλοπέραση, παρά τη δέσμευση.

Αν είσαι ήδη σε σχέση, και τα υπόλοιπα χαρτιά είναι θετικά, είναι σημάδι για επισημοποίηση και γάμο. Διαφορετικά μπορεί απλώς να δείχνει ότι θα περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Μπορεί να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο, ή να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή γιορτή.


Συμβολίζει και την επανένωση, οπότε μπορεί να σηματοδοτεί την επιστροφή ενός εραστή ή την επανένωση με κάποιον που είχαμε διακόψει σχέσεις, ειδικά αν κάπου κοντά υπάρχει και το 6 Κούπα ή η Κρίση.

Αν είσαι μόνος σου, δείχνει ότι θα γνωρίσεις κάποιον σε μια έξοδο ή μέσω φίλων. Αλλά δεν αποκλείεται και να συνάψεις σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο. 


Με αρνητικά χαρτιά σημαίνει ερωτικό τρίγωνο, κάποιος που είναι μαζί σου αλλά φλερτάρει ή βγαίνει και με άλλους.


Επαγγελματικά 
Δείχνει κάποιο επίτευγμα στη δουλειά σου που θα γιορτάσεις (προαγωγή, αύξηση, υπογραφή συμφωνίας, χρηματοδότηση). Αν ψάχνεις για εργασία, τα νέα είναι πολύ καλά. Μπορεί η νέα σου δουλειά να σχετίζεται με την εστίαση (εστιατόριο, μπαρ, καφετέρια) ή την σχεδίαση εκδηλώσεων και event.

Επειδή είναι χαρτί ομαδικότητας, δηλώνει τη δημιουργία φιλίας μέσα στη δουλειά, καθώς επίσης και  την αποδοτική ομαδική εργασία. Με αρνητικά χαρτιά, σημαίνει πηγαδάκια κουτσομπολιού μέσα στο χώρο εργασίας.


Οικονομικά
Γενικά είναι καλό χαρτί για τα οικονομικά, και δείχνει καλή οικονομική κατάσταση. Ταυτόχρονα όμως δηλώνει και την τάση για σπατάλες, κυρίως σε ποτό, φαγητό και γενικά τη διασκέδαση.
Μερικές φορές σημαίνει κέρδη σε κλήρωση, λαχείο ή κάποιο δώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου