Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

3 Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Θλίψης
Αστρολογική αντιστοιχία: Κρόνος στο Ζυγό
Χρόνος: μέσα σε 3 εβδομάδες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Ζυγού, και συγκεκριμένα από τις 3 – 12 Οκτωβρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Πόνος και θλίψη, δάκρυα, προδοσία, χωρισμός. Λόγια που πληγώνουν. Απόρριψη. Το χαρτί της μιζέριας. Ερωτικό τρίγωνο, απιστία. Πρόβλημα υγείας στην καρδιά. Σοβαρή αιμορραγία από ατύχημα ή σε επέμβαση. Άτυχη εγκυμοσύνη.Η κάρτα αυτή δηλώνει ότι θα βιώσουμε μια περίοδο συναισθηματικής αναταραχής, και προμηνύει ένα συναισθηματικό πλήγωμα. Ο πόνος που θα νιώσουμε θα είναι κυριολεκτικά σαν ένα μαχαίρι στην καρδιά. Συμβολίζει το χωρισμό, την προδοσία και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Τα τρία ξίφη που τρυπάνε την καρδιά στην απεικόνιση, συμβολίζουν τα τρία άτομα που εμπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Επειδή τα Ξίφη γενικά συνδέονται με την επικοινωνία, μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος θα μας πληγώσει με λόγια, αλλά επίσης ότι θα μπορούσε να μας πληγώσει με την έλλειψη επικοινωνίας. Κάποιος δηλαδή που ξαφνικά κόβει κάθε επαφή μαζί μας.

Αισθηματικά 
Δάκρυα, πόνος, η καρδιά πληρώνεται, δέχεσαι ένα ισχυρό πλήγμα. Χωρισμός, απιστία, προδοσία. Θα χάσεις την εμπιστοσύνη σου. 
Απωθημένα που δεν έχουν επιλυθεί έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν συναισθηματική ένταση. Λόγια που πληγώνουν και προκαλούν δάκρυα. 
Αν είσαι μόνος, σημαίνει ότι είσαι ακόμα πολύ πληγωμένος από την προηγούμενη σχέση σου.

Επαγγελματικά 
Ξαφνική απώλεια εργασίας. Ένας ζηλόφθονος ανταγωνιστής. Κατηγορίες εναντίον σου και σκάνδαλα. 
Η εργασία σου, σου προκαλεί μεγάλο πόνο και άγχος. Συνήθως εμφανίζεται σε περιπτώσεις όπου μπλέκουμε τη δουλειά με τον έρωτα, και δηλώνει ότι μια συναισθηματική αναταραχή θα έχει αντίκτυπο στη δουλειά μας.

Οικονομικά 
Απώλεια χρημάτων που συνοδεύεται από συναισθηματική αναταραχή (μπορεί να προέρχεται από το σύντροφό σου, κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή να αφορά ένα διαζύγιο). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου