Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

4 Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Ανάμεικτης Ικανοποίησης
Αστρολογική αντιστοιχία: Σελήνη στον Καρκίνο
Χρόνος: μέσα σε 4 μήνες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Καρκίνου, και συγκεκριμένα. από 12 -21 Ιουλίου.
Λέξεις - κλειδιά: Βαρεμάρα, ρουτίνα, απάθεια, απογοήτευση, μη ικανοποίηση. Αρνείσαι να δεις και να εκτιμήσεις αυτό που σου προσφέρεται.  Ζήλια και φθόνος, θέλεις αυτό που δεν μπορείς να έχεις. Κάποιος που πίνει επειδή δεν βρίσκει νόημα και ενδιαφέρον.Η κάρτα αυτή συμβολίζει κάποιον που βρίσκεται σε άρνηση. Δείχνει ότι σου προσφέρεται κάτι και εσύ δεν το δέχεσαι. Βιάζεσαι να πεις όχι χωρίς να το καλοσκεφτείς. Απεικονίζει έναν άντρα που του προσφέρουν ένα κύπελλο και απλά απαξιεί να το κοιτάξει. Το ίδιο γίνεται με τα προηγούμενα τρία κύπελλα που του προσφέρθηκαν. Ίσως αυτό που του δίνεται δεν τον ικανοποιεί, δεν το θεωρεί καλό. Ίσως απλά δεν μπαίνει καν στον κόπο να εξετάσει αν όντως είναι καλό. Δηλώνει βαρεμάρα, απάθεια, έλλειψη ενδιαφέροντος και έλλειψη κινήτρου. Ίσως περνάς μια φάση κατάθλιψης και θλίψης, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις ευκαιρίες να γλιστράνε από τα χέρια σου. Η θλίψη που αισθάνεσαι μπορεί να οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. 

Αισθηματικά 
Βαριέσαι μέσα στη σχέση σου ή θεωρείς το σύντροφό σου δεδομένο. Δεν ξέρεις τι ακριβώς ζητάς και τι σου λείπει. Δεν εκτιμάς το σύντροφό σου. Ή μπορεί απλά η σχέση σας να έχει ρουτινιάσει.
Χαρακτηρίζει εκείνες τις σχέσεις που ονομάζουμε συμβατικές. Εκείνες που είτε από ανία είτε από ανασφάλεια, μας κρατούν εκούσια εγκλωβισμένους, ενώ ο έρωτας, η αγάπη ή ακόμα και η φιλία έχει χαθεί.

Αν είσαι μόνος, δείχνει ότι δεν βρίσκεις ενδιαφέρον σε κανέναν και αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Αισθάνεσαι ότι κανένας εκεί έξω δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θέλεις.


Επαγγελματικά
Η δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί, σε έχει βαλτώσει. Δείχνει κάποιον που βαριέται τη δουλειά του, βαριέται τους συναδέλφους του, βαριέται ακόμα και όταν επιστρέφει στο σπίτι του.

Αν ψάχνεις για δουλειά δεν είναι θετικό χαρτί. Μπορεί να έχεις στείλει δεκάδες βιογραφικά, να έχεις κάνει πάμπολλες αιτήσεις και όμως είτε να μην παίρνεις καμία απάντηση, είτε –στην καλύτερη περίπτωση- να καταλήξεις σε μια εργασία που δεν σε ικανοποιεί και δεν σου ταιριάζει.


Μια άλλη έννοια αυτής της κάρτας είναι ότι αφήνεις επαγγελματικές ευκαιρίες να χαθούν. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει να κυνηγήσεις το επαγγελματικό σου κομμάτι αυτήν την περίοδο. Μπορεί κάποια πρόταση να μην σου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.


Οικονομικά 
Η οικονομική σου κατάσταση δεν σε ικανοποιεί, τα οικονομικά σου είναι «έτσι και έτσι». Δεν πρόκειται να συμβεί κάποια αλλαγή. Το χαρτί αυτό δηλώνει μια οικονομική «ρουτίνα» όπως για παράδειγμα κάποιον που δουλεύει, πληρώνεται, πληρώνει τις υποχρεώσεις του και αυτό είναι όλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου