Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

4 Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Ανάπαυσης από τη Διαμάχη
Αστρολογική αντιστοιχία: Δίας στο Ζυγό
Χρόνος: μέσα σε 4 ημέρες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Ζυγού, και συγκεκριμένα από τις 13 – 22 Οκτωβρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Μια παύση, ένα διάλειμμα, πάγωμα, αποστασιοποίηση. Κάποιος που περιμένει αλλά δεν κάνει καμία κίνηση. Σκοπός του είναι να χαλαρώσει και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του, θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν κάνει κάποια κίνηση. Στασιμότητα και αδράνεια. Κάποιος κλεισμένος στο σπίτι. Ίσως δεμένος στο κρεβάτι, με κατάθλιψη. Ασθένεια νοσοκομείο, νοσηλεία. Ανάγκη για ανάρρωση και ξεκούραση (σωματική ή συναισθηματική). Προσωρινός χωρισμός.Το χαρτί αυτό συμβολίζει την παύση, την ανάπαυση και την ξεκούραση. Πρόκειται για μια περίοδο όπου κάποιος θέλει να μείνει για λίγο μόνος του και να κάνει ένα διάλειμμα προκειμένου να ανασυντάξει τις δυνάμεις του, για θα θεραπευτεί σωματικά ή ψυχικά και για να χαλαρώσει. Η ανάγκη αυτή για θεραπεία μπορεί να είναι συναισθηματικής αλλά και σωματικής φύσεως. Πολλές φορές εμφανίζεται όταν κάποιος αναρρώνει κυριολεκτικά από κάποια ασθένεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως φανερώνει απομόνωση και αυτοεξορία. Μαζί με θετικές κάρτες δηλώνει μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης, ακριβώς όπως όταν κάνουμε διαλογισμό. Αν περιβάλλεται όμως από αρνητικές κάρτες, δηλώνει στασιμότητα και αδράνεια. Επίσης σημαίνει διακοπή επικοινωνίας.

Αισθηματικά
Το χαρτί αυτό εμφανίζεται πολύ συχνά σε γάμους αλλά και σε σχέσεις όπου ένα ζευγάρι ζει μαζί συμβατικά. Κυρίως δηλώνει ρουτίνα, μονοτονία, έλλειψη επικοινωνίας και απουσία σεξουαλικής επαφής.

Αν ρωτάς για το μέλλον της σχέσης σου δηλώνει μια παύση, ένα προσωρινό σταμάτημα. Κάποιος από τους δύο χρειάζεται το χρόνο του, να μείνει λίγο μόνος του.


Για τους ελεύθερους, δείχνει κάποιον που απομονώνεται προσωρινά και αποστασιοποιείται από φίλους και παρέες. Δεν ψάχνει τον έρωτα και δεν τον απασχολεί προς το παρόν. Το πιο πιθανό είναι ότι μαζεύει τα κομμάτια του μετά από χωρισμό.


Επαγγελματικά 
Δηλώνει παύση εργασιών λόγω κόπωσης, που μπορεί να είναι από διακοπές μέχρι μια άδεια μακράς διάρκειας. Έχεις υποστεί μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα και έχεις ανάγκη για ξεκούραση, διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Αν ψάχνεις για δουλειά, δεν είναι καλό σημάδι. Υπάρχει στασιμότητα. Αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και σε δική σου αδράνεια. Πολλές φορές αυτό το χαρτί συμβολίζει κάποιον που ενώ παραπονιέται για την ανεργία, δεν βγαίνει από το σπίτι του και δεν ψάχνει καθόλου. 


Οικονομικά 
Η κατάσταση είναι στάσιμη, δεν είναι θετικό χαρτί αν περιμένουμε να μας έρθουν χρήματα. Με θετικά φύλλα δείχνει ότι αποστασιοποιείσαι προσωρινά από τα οικονομικά άγχη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου