Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

5 Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Ήττας
Αστρολογική αντιστοιχία: Αφροδίτη στον Υδροχόο
Χρόνος: μέσα σε 5 εβδομάδες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Υδροχόου, και συγκεκριμένα από τις 20 – 29 Ιανουαρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Ήττα, διαμάχη, άσχημοι καβγάδες, βία, πόλεμος, μίσος. Άσχημες εκρήξεις θυμού. Σωματική βία. Καταστάσεις εκτός ελέγχου. Νευρικός κλονισμός. Εχθρικά άτομα γύρω σου που σου σκάβουν το λάκκο. Απειλές εναντίον σου και εκφοβισμός. Εγκληματική συμπεριφορά. Ανηθικότητα. Τραμπουκισμός.Το χαρτί αυτό συμβολίζει μια εμπόλεμη κατάσταση. Μπορεί να ταυτίζεσαι με τον φερόμενο ως νικητή, ο οποίος κρατάει τα ξίφη στα χέρια του, ή με τον φερόμενο ως ηττημένο ο οποίος αποχωρεί. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για έναν πόλεμο όπου είναι όλοι ηττημένοι. Δηλώνει την ήττα. Μπορεί να χάσεις από έναν ανταγωνιστή ή από έναν ερωτικό αντίζηλο. Δηλώνει ότι έφτασες στο σημείο όπου συνειδητοποιείς ότι δεν αξίζει να παλέψεις άλλο, αφού αυτή η κατάσταση σε φθείρει όλο και περισσότερο. Συμβολίζει επίσης κάποιον που σε πολεμάει με ανήθικο και ανέντιμο τρόπο, διαδίδοντας ανυπόστατες φήμες για σένα, ή μπορεί απλώς να σε κουτσομπολεύει και να σε κατηγορεί παντού. Συμβολίζει τους κλέφτες, τους απατεώνες, και άτομα που χρησιμοποιούν κάθε μέσο προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, και να χειριστούν ανθρώπους και καταστάσεις. Όλα τα Ξίφη συνδέονται με την επικοινωνία. Με αυτήν την κάρτα θα πρέπει να περιμένουμε διακοπή στις επικοινωνίες ή καυστικά κι επιθετικά λόγια, ακόμα κι απειλές.

Αισθηματικά 
Δηλώνει καβγάδες, προσβολές και βία κάθε είδους μέσα στη σχέση. Χειριστική συμπεριφορά μέσω απειλών και κακομεταχείριση. Η επικοινωνία καταρρέει.

Μερικές φορές συμβολίζει και έναν πολύ άσχημο χωρισμό, με φωνές και έντονες διαμάχες. Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Μπορεί ο χωρισμός να συνοδεύεται από κάποια δικαστική διαμάχη.


Σε σπάνιες περιπτώσεις και με πολύ αρνητικά χαρτιά μπορεί να δηλώνει σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό, ερωτικό έγκλημα.


Επαγγελματικά 
Δηλώνει καβγάδες και συγκρούσεις μέσα στη δουλειά, εχθρότητα, έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας. Γενικά επικρατεί ένα χάος και η ατμόσφαιρα είναι μονίμως ηλεκτρισμένη και εχθρική.
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να σε πολεμάει για να φύγεις. Στην περίπτωση αυτή δείχνει ήττα και αναγκαστική οπισθοχώρηση ή αποχώρηση (σε «αναγκάζουν» να φύγεις).

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, σημαίνει ότι κάποιος ανταγωνιστής σε πολεμάει βρώμικα.

Συμβολίζει επίσης μια κλοπή υλική, κλοπή ιδεών, λογοκλοπή. Κάποιος που χρησιμοποιεί τις ιδέες σου σαν δικές του. 

Οικονομικά 
Καβγάδες για χρήματα που χάθηκαν ή ξοδεύτηκαν. Δικαστικές διαμάχες που γίνονται για διατροφή παιδιών, αποζημιώσεις, κληρονομιές.  Νταβατζιλίκι. Απειλές από δανειστές και τοκογλύφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου