Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

6 Κούπα

Μυστικιστικός Τίτλος: ο Άρχοντας της Ικανοποίησης
Αστρολογική αντιστοιχία: Ήλιος στο Σκορπιό
Χρόνος: μέσα σε 6 μήνες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Σκορπιού, και συγκεκριμένα από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Συμβολίζει το παρελθόν, κάποιος ή κάτι από το παρελθόν, παιδιά και παιδική ηλικία. Φροντίδα, στοργή και οικειότητα. Είναι το χαρτί της νοσταλγίας και των αναμνήσεων. Επιστροφή ατόμου από το παρελθόν. Επιθυμία για απόκτηση παιδιού. Πατρική περιουσία, κληρονομιά και οικογενειακά κειμήλια. Ένα δώρο ή φιλανθρωπία. Συμβολίζει τις μνήμες και τις αναμνήσεις που μας προκαλούν συναισθήματα οικειότητας και γλυκιάς νοσταλγίας. Σαν κάρτα του παρελθόντος, αναφέρεται επίσης σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Ένα πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου με το οποίο αισθάνεσαι ένα ανεξήγητο συναισθηματικό δέσιμο, σαν να γνωρίζεστε από κάπου «αλλού». Συμβολίζει τους παιδικούς φίλους και άτομα από το παρελθόν, ένα τέτοιο άτομο μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου. Συμβολίζει τα δώρα και τις προσφορές, και δείχνει ότι θα σου γίνει μια προσφορά που δύσκολα μπορείς να αρνηθείς. Μια άλλη έννοια αυτής της κάρτας είναι τα παιδιά και η ενασχόληση με αυτά, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δηλώνει την αγάπη και τη φροντίδα που δείχνουμε απέναντι σε κάποιο παιδί, είτε είναι το δικό μας, είτε το εσωτερικό μας παιδί. Η αγνή, παιδική ψυχή.

Αισθηματικά
Είναι το χαρτί που σχετίζεται με το παρελθόν, επομένως δηλώνει επανασύνδεση. Αν ρωτάς λοιπόν για το αν ο αγαπημένος σου θα επιστρέψει, σημαίνει ναι, όμως δεν λέει τίποτα για την εξέλιξη της σχέσης. Για αυτό εξετάζουμε τις διπλανές κάρτες.

Αν περιβάλλεται από αρνητικές κάρτες, δηλώνει κάποιον που νοσταλγεί το παρελθόν. Και αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση, είτε είστε μόνοι σας, είτε ρωτάτε για σχέση. Μπορεί εσείς ή ο σύντροφός σας να μην μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό του από την πρώην σχέση του, ασχέτως κατά πόσο είσαστε καλά μαζί. 


Με θετικά φύλλα δηλώνει μια σχέση όπου κυριαρχεί η φροντίδα και η οικειότητα. Ένας σύντροφος που σε φροντίζει και σε νταντεύει, σαν να ήσουν το παιδί του. 

Δείχνει επίσης επιθυμία για απόκτηση παιδιών. Δεν δείχνει εγκυμοσύνη καθεαυτή, αλλά ο σύντροφός σου μπορεί να σου πει ότι θα ήθελε να κάνετε παιδί, ειδικά αν πέσουν στο άπλωμα κάρτες εγκυμοσύνης και γονιμότητας. 

Για μια σχέση που είναι σχετικά καινούρια, σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη γλύκα, αμοιβαία συναισθήματα και γενναιοδωρία ανάμεσά σας. Μια περίοδος αγνής αγάπης πασπαλισμένη με μια δόση αθωότητας.


Αν είσαι μόνος και ψάχνεις τον έρωτα, σημαίνει ότι θα κάνεις σχέση με κάποιον από τα παλιά. Είτε ο πρώην σου θα επιστρέψει χωρίς να το περιμένεις, είτε κάποιος που γνώριζες στο παρελθόν. Μπορεί ένας παιδικός ή παλιός σου φίλος. 

Επαγγελματικά 
Αναφέρεται σε δουλειές που έχουν να κάνουν με φροντίδα παιδιών ή ηλικιωμένων, ιατρικά επαγγέλματα ή κοινωνικούς λειτουργούς και σε ιδρύματα όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, γηροκομεία, νοσοκομεία.

Δηλώνει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου αισθάνεσαι άνετα και οικεία. Αν ψάχνεις για δουλειά, μπορεί να σημαίνει ότι επιστρέφεις στην παλιά σου εργασία. 


Οικονομικά 
Παίρνεις ή δίνεις οικονομικά δώρα, σαν φιλανθρωπία. Ο αποστολέας ή ο αποδέκτης αυτών είναι ένα συγγενικό ή πολύ στενό μας πρόσωπο, όπως ένας επιστήθιος φίλος ή ο σύντροφός μας. Το ποσό μπορεί να μην είναι μεγάλο, δίνεται με τις καλύτερες των προθέσεων. 

Συμβολίζει μια κληρονομιά, διαθήκη, γονική παροχή ή  ένα οικογενειακό κειμήλιο που έρχεται στα χέρια σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου