Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

6 Ξιφών

Αστρολογική αντιστοιχία: Ερμής στον Υδροχόο
Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Κερδισμένης Επιτυχίας
Χρόνος: μέσα σε 6 εβδομάδες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Υδροχόου, και συγκεκριμένα από τις 30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Δραπετεύεις από μια άσχημη κατάσταση, γιατρεύεις τις πληγές σου, οδεύεις προς το καλύτερο. Μετάβαση από την καταιγίδα στην ηρεμία. Αφήνεις τις δυσκολίες πίσω σου και ταξιδεύεις σε πιο ήρεμα νερά. Ταξίδι νερού. Πρόσφυγας.Το χαρτί αυτό δηλώνει πως αφήνουμε πίσω μας όλες τις δυσκολίες. Μπορεί να έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα μέχρι τώρα, αλλά επιτέλους έφτασε η στιγμή να ηρεμήσουμε. Η μετάβαση από την τρικυμία στην ηρεμία δεν θα συμβεί εν μία νυκτί, αλλά θα διαρκέσει αρκετά και θα γίνει σταδιακά. Η κάρτα αυτή μας υπενθυμίζει ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εν καιρώ λοιπόν θα θεραπευτούμε από τις πληγές μας, και θα ανακουφιστούμε από τα προβλήματα. Απλώς χρειάζεται υπομονή. Μπορεί να συμβολίζει ένα πραγματικό ταξίδι σε νερό. Αλλά και ένα μεταφορικό ταξίδι, που έχει σκοπό να μας απομακρύνει από μια δύσκολη κατάσταση, έννοιες και προβλήματα. Είναι η ηρεμία, το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα, το φιλόξενο λιμάνι που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, μετά από τη θαλασσοταραχή.

Αισθηματικά 
Αν είσαι σε σχέση, η έννοια του χαρτιού διαμορφώνεται ανάλογα με τις υπόλοιπες κάρτες. Σε ένα αρνητικό ρίξιμο πολλές φορές δηλώνει μια «μετάβαση», δηλαδή έναν χωρισμό. Βρίσκεις τη δύναμη να φύγεις από μια άσχημη σχέση και να βρεις επιτέλους τον εαυτό σου (το χαρτί αυτό εμφανίζεται συχνά σε γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση). 

Είναι όμως θετικό αν έχει προηγηθεί κάποια παρεξήγηση και ρωτάς αν θα επιλυθεί, καθώς επίσης και για ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει από κοινού οικονομικά, οικογενειακά προβλήματα, ή θέματα υγείας. Σημαίνει ότι μια δύσκολη κατάσταση εξομαλύνεται, και επιτέλους θα ηρεμήσετε. Επίλυση των προβλημάτων και των διαφορών. Συγχώρεση.


Αν είσαι μόνος σου, σημαίνει ότι θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα γίνει το «λιμάνι» σου και θα γιατρέψει όλες σου τις πληγές. Αλλά δεν αποκλείεται και μια γνωριμία κοντά σε θάλασσα ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. 


Επαγγελματικά 
Αν η τωρινή σου κατάσταση δεν σε ικανοποιεί, σημαίνει ότι αφήνεις μια δουλειά που σε δυσαρεστεί για να αναζητήσεις κάτι καλύτερο.

Αν ψάχνεις για εργασία, δείχνει ότι βρίσκεις δουλειά μετά από μακρά περίοδο ανεργίας.


Συμβολίζει επίσης ένα επαγγελματικό ταξίδι, εργασία στο εξωτερικό ή κοντά σε θάλασσα, αλλά και  μετακόμιση των εγκαταστάσεων (όπως αλλαγή έδρας).


Οικονομικά 
Ξεπερνάς τις δυσκολίες, ανακουφίζεσαι από τα προβλήματα. Το μυαλό σου ηρεμεί, η κατάσταση γίνεται πιο βατή. Σημαίνει ότι επιτέλους θα τακτοποιήσεις ένα χρέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου