Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

7 Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Απατηλής Ευτυχίας
Αστρολογική αντιστοιχία: Αφροδίτη στο Σκορπιό
Χρόνος: μέσα σε 7 ημέρες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Σκορπιού, και συγκεκριμένα από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Πειρασμός, αποπλάνηση, δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, ονειροπόληση και ψευδαισθήσεις. Ζεις σε ένα όνειρο, σε ένα παραμύθι, έχεις ξεφύγει από την πραγματικότητα, δεν βλέπεις τα πράγματα καθαρά όπως είναι. Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Είσαι μπερδεμένος και δεν ξέρεις τι θέλεις. Πολλές επιλογές στο τραπέζι που συνοδεύονται από έλλειψη προσανατολισμού. Ναρκωτικά, ουσίες, αλκοόλ, φάρμακα. Άτομο που πίνει για να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Φαντασιώσεις. Το διαδίκτυο.Η κάρτα αυτή μας προειδοποιεί να μην ενδώσουμε σε έναν πειρασμό, μια αποπλάνηση ή έναν εθισμό, γιατί κάτι από αυτά σίγουρα έχει παρουσιαστεί.
Απεικονίζει έναν άντρα που κοιτάζει επτά διαφορετικά κύπελλα και αναρωτιέται ποιο να διαλέξεις. Κάθε κύπελλο αντιπροσωπεύει και μια επιλογή. Τα κύπελλα αιωρούνται ανάμεσα σε σύννεφα, που συμβολίζουν τις ψευδαισθήσεις. Τα σύννεφα λειτουργούν σαν μια ομίχλη, σαν ένα μυστηριώδες παραπέτασμα που μας εμποδίζει να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι. Συμβολίζει την ψυχική μέθη, τις ψευδαισθήσεις, τις ονειροφαντασίες και το ότι χτίζουμε κάστρα στην άμμο. Συμβολίζει τα ναρκωτικά και τις ουσίες που χρησιμοποιούμε για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Μπορεί να δείχνει κάποιον που είναι «φτιαγμένος». Αλλά και κάποιον που ποτέ δεν αναλαμβάνει δράση, ίσως επειδή είναι χαμένος εξαιτίας των πολλών επιλογών, ή ίσως επειδή προτιμά να ονειροπολεί. Γιατί η φαντασία είναι καλύτερη από την πραγματικότητα. 

Αισθηματικά 
Η μία έννοια αυτής της κάρτας είναι οι πολλαπλές επιλογές. Αν είσαι λοιπόν μόνος σου, δηλώνει ότι θα έχεις παραπάνω από μία επιλογές στο τραπέζι και δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Πολλές ερωτικές προτάσεις ταυτόχρονα. Όλοι οι υποψήφιοι θα σου φαίνονται εξίσου δελεαστικοί. Στην πραγματικότητα βρίσκεσαι σε σύγχυση και δεν ξέρεις τι θέλεις.

Νιώθεις χαμένος και μπερδεμένος, βρίσκεσαι σε σύγχυση. Το ίδιο σημαίνει και αν ρωτάς για τα συναισθήματα κάποιου απέναντί σου. Δεν ξέρει αν σε θέλει, αν δεν σε θέλει, και τι ακριβώς θέλει. Επίσης μπορεί να δείχνει ότι είσαι ερωτευμένος με κάποιο άτομο, μάλλον είσαι ερωτευμένος με την εικόνα που εσύ έχεις πλάσει για εκείνον και προφανώς είναι δικό σου δημιούργημα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν νομίζουμε ότι είμαστε τρελά ερωτευμένοι με κάποιον που δε γνωρίζουμε σχεδόν καθόλου.


Με θετικά χαρτιά σημαίνει ότι θα βρεις τον έρωτα στο διαδίκτυο.


Αν είσαι σε σχέση ή ρωτάς για συγκεκριμένο άτομο, σημαίνει ότι εξιδανικεύεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βλέπεις την κατάσταση όπως σε βολεύει. Δεν φταίει ο άλλος ούτε σε έχει εξαπατήσει, αλλά εσύ ο ίδιος εξαπατάς τον εαυτό σου, με το να ζεις σε έναν δικό σου φανταστικό κόσμο. Το χαρτί αυτό σε καλεί να κατέβεις γρήγορα από το ροζ συννεφάκι σου.


Συμβολίζει επίσης ένα άτομο που μας βάζει σε πειρασμό, αλλά και κάποιον που εύκολα ενδίδει στους ερωτικούς πειρασμούς.


Επαγγελματικά 
Καλείσαι να πάρεις μια απόφαση, χωρίς όμως να γνωρίζεις όλα τα δεδομένα, για αυτό χρειάζεται προσοχή και καθαρή σκέψη. 

Με θετικά φύλλα δείχνει ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για την εξέλιξη της καριέρας σου, αρκεί να βάλεις τις ιδέες σου σε εφαρμογή και να μην ονειροπολείς. Με πολύ θετικά φύλλα όπως ο Ήλιος, ο Κόσμος και το 10 Πεντάκτινο, δείχνει πλούτη πέρα από κάθε φαντασία. Συμβολίζει επίσης μια διαδικτυακή επιχείρηση ή εργασία που σχετίζεται με τα φάρμακα και την εναλλακτική ιατρική.

Αν ψάχνεις για δουλειά δηλώνει έλλειψη προσανατολισμού. Μπορεί ακόμη να μην έχεις καταλήξει ποια εργασία σου ταιριάζει και με τι θέλεις να ασχοληθείς. Το ίδιο ισχύει αν σκοπεύεις να ανοίξεις δική σου επιχείρηση. Το χαρτί αυτό δηλώνει ότι μόνο ονειρεύεσαι και φαντάζεσαι τι θα γίνει, αλλά ποτέ δεν περνάς στην πράξη.


Οικονομικά 
Κακή οικονομική διαχείριση, σκορπάς χρήματα ασυλλόγιστα χωρίς να έχεις επίγνωση της πραγματικής σου κατάστασης. Μπορεί να ενδίδεις εύκολα στον πειρασμό να αγοράσεις κάτι πολύ ακριβό ή κάτι το οποίο ουσιαστικά σου είναι άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή όταν το είδες σου φάνηκε τέλειο, φορτώνοντας έτσι τις πιστωτικές σου κάρτες και αδειάζοντας το πορτοφόλι σου.

Με θετικά φύλλα δείχνει ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βγάλεις χρήματα, όμως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πρωτού κάνεις μια επένδυση και να συμβουλευτείς έναν ειδικό, διότι μια ευκαιρία δεν είναι τόσο καλή όσο παρουσιάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου