Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

7 Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Ασταθούς Προσπάθειας
Αστρολογική αντιστοιχία: Σελήνη στον Υδροχόο
Χρόνος: μέσα σε 7 ημέρες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Υδροχόου, και συγκεκριμένα από τις 9 – 18 Φεβρουαρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Κλοπή, προδοσία, ψέματα, απατεωνιά. Άτομο που προσπαθεί να σε ξεγελάσει και να σε χειριστεί. Κάποιες φορές συμβολίζει το στρατό και την αστυνομία. Κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις σου. Κάποιος που κινείται κρυφά. Κάποιος που κρύβει τις πραγματικές του προθέσεις και τα κίνητρά του δεν είναι αγνά. Κάποιος που «την κάνει με ελαφρά» μόλις πάρει αυτό που θέλει.Είναι η κάρτα της προδοσίας και της υποκρισίας. Όταν πέσει στο άπλωμα, να είσαι σίγουρος ότι αυτός για τον οποίον ρώτησες δεν πρόκειται να φέρει τίποτε καλό. Συνήθως δείχνει ότι περιβάλλεσαι από υποκριτές. Μπορεί κάποιος να σου το παίζει καλός ή φιλικά διακείμενος, αλλά στην πραγματικότητα να σε εκμεταλλεύεται χωρίς να το καταλαβαίνεις. Συμβολίζει κάποιον που εμπλέκεται σε οτιδήποτε παράνομο ή ανήθικο όπως κλοπή, παρανομία, ερωτικό τρίγωνο ή ερωτικό σκάνδαλο. Σε κάποιες περιπτώσεις, ο ανέντιμος μπορεί να είσαι εσύ. Εδώ το χαρτί σε ευνοεί. Μπορεί να μην φέρεσαι τίμια και να θεωρείς ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όμως στο τέλος θα πάρεις αυτό που θέλεις χωρίς να αποκαλυφθείς. Αν εμφανιστεί στη θέση του άμεσου μέλλοντος ή της έκβασης, σε οποιοδήποτε ερώτημα, σημαίνει ότι στο τέλος θα προδοθείς και θα «πιαστείς» κορόιδο. 

Αισθηματικά
Αν είσαι σε σχέση δηλώνει απιστία, ψέματα και εξαπάτηση. Κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου. Μαζί με Πεντάκτινα, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σου σε κλέβει οικονομικά.

Αν είσαι μόνος ή ρωτάς για καινούρια γνωριμία, δεν προαναγγέλλει κάτι σταθερό. Συμβολίζει κάποιον που θέλει να πάρει κάτι από σένα, είτε είναι το σεξ, κάποια πληροφορία, ή χρήματα. Μόλις πάρει αυτό που θέλει, θα φύγει. Το χαρτί αυτό εμφανίζεται πάντα όταν κάνουμε σεξ με κάποιον και μετά αυτός εξαφανίζεται. 


Επαγγελματικά 
Δηλώνει πλεκτάνες, ίντριγκες και μηχανορραφίες. Υπάρχουν αναξιόπιστοι συνεργάτες. Μπορεί να σε κλέβουν (λεφτά, μια ιδέα, μια θέση, την προαγωγή). Αλλά μπορεί κάποιος που θεωρείς δικό σου άτομο να συνεργάζεται με ανταγωνιστές.

Πολλές φορές σημαίνει ύπουλες και παράνομες δοσοληψίες. 


Με θετικά χαρτιά δηλώνει κάποιον που κινείται με πονηριά, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, τόλμη και εξυπνάδα, προκειμένου να επικρατήσει. Κάποιος που είναι πολυμήχανος και πλασάρει τον εαυτό του με έναν ασυνήθιστο τρόπο προκειμένου να εντυπωσιάσει, και χρησιμοποιεί πρωτότυπες μεθόδους.


Συνδέεται με τα στρατιωτικά επαγγέλματα, την αστυνομία, την πυροσβεστική, με τις μυστικές υπηρεσίες και με επαγγελματικά περιβάλλοντα που εμπεριέχουν κάποιο ρίσκο.


Οικονομικά 
Οικονομική εξαπάτηση, κλοπή, ληστεία. Μπορεί να πέσεις θύμα ληστείας. Η κλοπή μπορεί να γίνει και διαδικτυακά, μέσω ενός hacker. Αλλά και κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Με θετικά χαρτιά, μπορεί να κερδίσεις χρήματα από «αρπαχτή» ή παράνομη δραστηριότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου