Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

8 Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Περιορισμένης Δύναμης
Αστρολογική αντιστοιχία: Δίας στους Διδύμους
Χρόνος: μέσα σε 8 ημέρες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Διδύμου, και συγκεκριμένα από τις 21 – 31 Μαίου.
Λέξεις - κλειδιά: Εμπόδια και περιορισμοί, δεν μπορείς να ξεφύγεις. Αισθάνεσαι αβοήθητος και εγκλωβισμένος. Φυλάκιση. Πλεκτάνη. Ψυχοσωματικά συμπτώματα. Η κάρτα αυτή φέρει μαζί της το αίσθημα της παγίδευσης. Όταν αισθανόμαστε παγιδευμένοι, μπλοκαρισμένοι και εγκλωβισμένοι σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Ακόμη, μπορεί να είμαστε παγιδευμένοι χωρίς να το έχουμε καν συνειδητοποιήσει, ίσως επειδή βρισκόμαστε φυλακισμένοι σε ένα χρυσό κλουβί. Το χαρτί αυτό δηλώνει όλες τις χειριστικές σχέσεις όπου ο άλλος μας χρησιμοποιεί και μας έχει κάνει υποχείριό του. Ο θύτης μπορεί να είναι ο σύντροφός μας, το αφεντικό μας, ακόμα και ο γονιός μας. Το θύμα αισθάνεται υποχρεωμένο απέναντι στον θύτη, δεν μπορεί να αποκοπεί από εκείνον και κάνει τα πάντα για να μην τον απογοητεύσει, παραμελώντας τις δικές του ανάγκες. Ή, στις πιο πολλές περιπτώσεις, αγνοεί το γεγονός ότι έχει και εκείνο ανάγκες και δικαιώματα. Προμηνύει ότι θα τεθείς υπό περιορισμό. Αυτός μπορεί να είναι ψυχολογικός, δηλαδή έλλειψη αυτοπεποίθησης, ή φυσικός, όπως φυλάκιση ή κάποια ασθένεια που σε εμποδίζει από το να κάνεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικά 
Βρίσκεσαι παγιδευμένος σε μια σχέση που δεν θέλεις. Νιώθεις σαν να πνίγεσαι. Ο σύντροφός σου σε περιορίζει, η σχέση σε εγκλωβίζει. Μπορεί να θέλεις να χωρίσεις και να μην το κάνεις επειδή υπάρχουν στη μέση παιδιά ή κοινά περιουσιακά στοιχεία. Μπορεί να εξαρτάσαι οικονομικά από το σύντροφό σου.

Μαζί με άλλα αρνητικά χαρτιά μπορεί να δηλώνει μια σχέση όπου σε κακομεταχειρίζονται. Κάποιος σε κρατάει δέσμιο χρησιμοποιώντας ψυχολογική ή σωματική βία και απειλές.


Επαγγελματικά
Η δουλειά σου σε περιορίζει, αισθάνεσαι αδύναμος και αβοήθητος να αλλάξεις την κατάσταση. Μπορεί να μισείς τη δουλειά σου. Επίσης το χαρτί αυτό προειδοποιεί ότι θα πέσεις θύμα πλεκτάνης και σαμποτάζ.

Οικονομικά 
Οικονομικές υποχρεώσεις δεσμεύουν τις κινήσεις σου, βρίσκεσαι σε φαύλο κύκλο. Δείχνει δέσμευση περιουσίας ή τραπεζικών λογαριασμών. Το χαρτί αυτό επίσης δηλώνει ένα μεγάλο χρέος, συνήθως νομικό ή προς το δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου