Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

9 Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Υλικής Ευτυχίας
Αστρολογική αντιστοιχία: Δίας στους Ιχθύες
Χρόνος: μέσα σε 9 μήνες, ή στο τέλος του καλοκαιριού. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Ιχθύ, και συγκεκριμένα από τις 1 – 10 Μαρτίου.
Λέξεις - κλειδιά: Ευχή που πραγματοποιείται, ευχαρίστηση, ικανοποίηση. Παίρνεις αυτό που θέλεις. Τραπέζι, ποτό και φαγητό. Σωματικές απολαύσεις, καλό σεξ. Λαιμαργία. Ένα party. Άτομο παχουλό. Μεθύσι σε γλέντι.Όταν η κάρτα αυτή πέσει ως απάντηση σε μια ερώτηση, η απάντηση είναι σίγουρα ναι. Είναι το χαρτί της ευχής που πραγματοποιείται. Όμως η κάρτα αυτή είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει: πρόσεχε τι εύχεσαι. Δηλώνει ότι βιώνουμε μια κατάσταση ή μια περίοδο πολύ μεγάλης συναισθηματικής ευφορίας και ευτυχίας... ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε. Δείτε στην κάρτα, ο άντρας είναι ικανοποιημένος, τα έχει όλα, όμως είναι μόνος του. Δεν έχει κάποιον να τα μοιραστεί. Αυτό είναι το κομμάτι που λείπει για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του, όμως το έχει συνειδητοποιήσει μέσα στην υπερβολική χαρά του; Όχι. Έτσι λοιπόν και εμείς νομίζουμε ότι τα έχουμε όλα, όμως υπάρχει κάτι κρυφό, ένα μικρό κομμάτι που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το παζλ, αλλά αρνούμαστε να το αντιληφθούμε, ίσως λόγω της υπερβολικής ευτυχίας και της συναισθηματικής έξαρσης στην οποία βρισκόμαστε. Μια δεύτερη έννοια αυτής της κάρτας είναι κοινωνικές εκδηλώσεις, εορτασμοί, δεξιώσεις, γάμοι, βαφτίσεις και όλα αυτά τα κοινωνικά γεγονότα όπου είμαστε προσκεκλημένοι σε μια χαρούμενη περίσταση, κάνοντας μια πρόποση όλοι μαζί.

Αισθηματικά 
Το χαρτί αυτό δείχνει θετική έκβαση σε αυτό που σε απασχολεί, και μια ευχή σου που πραγματοποιείται. Μπορεί να είναι μια επανασύνδεση, πρόταση γάμου ή δημιουργία σχέσης με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να σημαίνει πρόταση για επισημοποίηση.

Αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις τον έρωτα, σημαίνει ότι θα γνωρίσεις κάποιον. Το χαρτί αυτό δεν λέει τίποτα όμως για την εξέλιξη αυτής της γνωριμίας, αυτό θα το δηλώσουν οι διπλανές κάρτες. Δεν αποκλείεται να τον γνωρίσεις κάπου έξω, σε κάποιο τραπέζι, μπαρ, εστιατόριο ή καφετέρια.


Δηλώνει μια σχέση όπου υπάρχει ευχαρίστηση, καλοπέραση και σεξουαλική συμβατότητα. Με αρνητικά χαρτιά όμως μπορεί να δείχνει μια ελεύθερη σχέση που υπάρχει μόνο για το σεξ. 


Επαγγελματικά 
Δηλώνει επιτυχία και επιτεύγματα, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αν λοιπόν ψάχνεις για δουλειά, δείχνει ότι θα βρεις μια αρκετά ικανοποιητική εργασία. Σαν επαγγελματική εξέλιξη γενικά δείχνει κάποιου είδους αναγνώριση της αξίας και του ταλέντου σου. Μπορεί να πάρεις προαγωγή ή έναν έπαινο.

Αν έχεις δική σου δουλειά, σημαίνει ότι πρόκειται να γίνεις ένας πετυχημένος ιδιοκτήτης επιχείρησης. Θα κάνεις μεγάλη πρόοδο, και οι άλλοι θα σε θαυμάζουν.

Οικονομικά 
Έχεις αρκετά χρήματα ώστε να αισθάνεσαι άνετα και με αυτοπεποίθηση. Είσαι χαρούμενος με την οικονομική σου κατάσταση. Συμβολίζει και χρήματα που έρχονται από κάποια μακροπρόθεσμη επένδυση, ή οποιαδήποτε άλλη πηγή, κάτι που περίμενες εδώ και καιρό για να κάνεις απόσβεση. Τα οικονομικά σου σχέδια επιτέλους θα αποδώσουν καρπούς.

Σημαίνει επίσης αύξηση μισθού ή bonus ως ανταμοιβή για την καλή δουλειά που έκανες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου