Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

9 Ξιφών

Μυστικιστικός Τίτλος: Ο Άρχοντας της Σκληρότητας
Αστρολογική αντιστοιχία: Άρης στους Διδύμους
Χρόνος: μέσα σε 9 ημέρες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Διδύμου, και συγκεκριμένα από τις 1 – 10 Ιουνίου.
Λέξεις - κλειδιά: Εφιάλτες, άγχος, τύψεις και ενοχές. Κατάθλιψη, παράνοια, κάτι που σε «τρελαίνει». Άσχημες ειδήσεις, ειδήσεις θανάτου. Χάνεις τον ύπνο σου.Μία γυναίκα καθισμένη στο κρεβάτι της, το οποίο μοιάζει με σαρκοφάγο, θρηνεί. Η κάρτα δηλώνει έναν άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα, απογοητευμένο, απελπισμένο με πολύ πόνο και αγωνία σε σημείο που να έχει χάσει τον ύπνο του. Όπως όλα τα Ξίφη σχετίζονται με το μυαλό και τις νοητικές διεργασίες, το 9 Ξιφών δηλώνει έναν μαυρισμένο νου από άγχη και αγωνίες. Συμβολίζει όλες εκείνες τις νύχτες που μένουμε ξάγρυπνοι με το να ανησυχούμε υπερβολικά για κάτι, ακόμα και με το να κλαίμε όλο το βράδυ για κάτι που μας απασχολεί. Αυτή η οδύνη σχετίζεται με γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά και με γεγονότα που φοβόμαστε ότι θα συμβούν. Πολλές φορές το χαρτί αυτό δηλώνει ότι μέσα στον τρόμο και την παράνοια που βιώνουμε, μεγαλοποιούμε το πρόβλημα στο μυαλό μας. Ότι ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο ίδιος ο φόβος. 

Αισθηματικά
Για κάποιο λόγο είσαι δυστυχισμένος μέσα στη σχέση σου. Αν εμφανιστεί στο παρόν ή το παρελθόν, μπορεί να είναι σημάδι κακομεταχείρισης. 

Από την άλλη μπορεί να αισθάνεσαι τύψεις και έχεις μετανιώσει για κάτι που έκανες (μυστικά, απιστία), ή να φοβάσαι ότι μπορεί να αποκαλυφθεί.


Αν πέσει στη θέση της έκβασης, σημαίνει ότι ο σύντροφός σου θα δώσει τέλος στη σχέση σας, και ίσως ποτέ να μην σου πει το «γιατί» ή να σου δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις.


Επαγγελματικά 
Είσαι δυστυχισμένος μέσα στη δουλειά σου. Συμβολίζει μια εργασία ή ένα εργασιακό περιβάλλον που σε «τρώει». Μπορεί επίσης να δηλώνει ότι το φόβο ότι θα χάσεις τη δουλειά σου, μπορεί να ακούς συνεχώς για επικείμενες απολύσεις και περικοπές.

Οικονομικά 
Σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε κρατούν ξάγρυπνο. Αισθάνεσαι απελπισμένος και δεν μπορείς να βρεις κάποια λύση. 

Εναλλακτικά δείχνει υπερβολικό άγχος και φόβο ότι θα χάσεις χρήματα. Αν τα υπόλοιπα χαρτιά είναι θετικά, προφανώς όλα είναι στο μυαλό σου. 


Μπορεί να μπεις σε πειρασμό να βγάλεις χρήματα παράνομα ή με τρόπο μη ηθικό, και να φοβάσαι μήπως σε πιάσει ο νόμος, ή απλώς να αισθάνεσαι τύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου