Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Άσσος Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Το Λίκνο της Δύναμης του Νερού
Αστρολογική αντιστοιχία: όλα τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). 
Χρόνος: από 1 εβδομάδα μέχρι 1 μήνα. Η παραδοσιακή ερμηνεία δείχνει ότι το γεγονός θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, από 21 Ιουνίου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Έρχεται κάτι πολύ όμορφο που θα σε πλημμυρίσει με αγάπη. Συμβολίζει μια καινούρια χαρούμενη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μας. Αγάπη και έρωτας, συναισθήματα που ξεχειλίζουν. Συμπόνια και συγχώρεση. Διαίσθηση, δημιουργικότητα και αυτοέκφραση. Εγκυμοσύνη και γέννα (συνήθως κορίτσι). Μετακόμιση σπιτιού.Όλοι οι Άσσοι αφορούν νέα ξεκινήματα. Ο Άσσος κούπα αναφέρεται σε μία καινούρια περίοδο της ζωής μας, όπου η καρδιά μας θα ξεχειλίζει χαρά και ευτυχία. Αυτό μπορεί να είναι ένας καινούριος έρωτας, μια νέα φιλία ή καινούρια οικογένεια και απόκτηση παιδιού. Τα πράγματα πρόκειται σύντομα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Αισθηματικά
Αν είσαι μόνος, σημαίνει ότι θα ερωτευτείς. Μια καινούρια αγάπη, ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή σου. Κάποιος που θα αγγίξει βαθιά την ψυχή σου.

Αν είσαι σε σχέση, προμηνύει την έναρξη μιας νέας περιόδου στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να αφορά πρόταση για αρραβώνα και γάμο. Αλλά και μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη που θα σας χαροποιήσει.

Είναι επίσης θετικό χαρτί για επανασύνδεση.

Επαγγελματικά
Δηλώνει μια επαγγελματική ευκαιρία σου προσφέρεται ή προαγωγή. Αν ψάχνεις για δουλειά, τα νέα είναι θετικά. Μπορεί η καινούρια σου δουλειά να σχετίζεται με τη μόδα, την ομορφιά, τον τουρισμό ή να είναι πνευματικής φύσεως, όπως ενασχόληση με τη μεταφυσική και την αστρολογία.

Συμβολίζει μια δουλειά που σε ευχαριστεί και σου προσφέρει ψυχική ικανοποίηση. Μέσω αυτής μπορείς να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και το ταλέντο σου.


Οικονομικά
Βρίσκεις έναν καινούριο, δημιουργικό τρόπο για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η αφθονία βρίσκεται καθ’ οδόν. Είναι επίσης θετικό χαρτί αν περιμένεις έγκριση δανείου ή υποθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου